Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Bounce med LM Event på dagens schema

Lästid: 1 min

Vi åkte igår till Halmstad då barnen har tjatat om att åka till farmor och farfar. Nu vill Tilda stanna kvar men det passar inte riktig.

Vi åker snart hemåt mot Göteborg och jag ska testa Bounce Fit med Linda som driver LM Event på Bounce i Hovås.

Jag har varit där tidigare med barnen och Måns men det var Måns och Tilda som fick studsa för Penny fick inte då hon är under 3 år.

Det ska bli kul då jag har inte tränat på några dagar. Fick ta lite pause efter migrän men tar igen det idag haha! Det sägs att 10 min på studsmattan är som 33 min träningspass på löpband! Höhö… fett nice!

Print Friendly, PDF & Email

En kommentar om “Bounce med LM Event på dagens schema

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge