Ahh riktig trött och så mycket att göra hemma med hemmet och mitt företag. Väntade på att Måns skulle komma hem och under tiden tvättade jag, och hann inte packa för mig och barnen. Jag fick värsta huvudvärk och tog en alvedon. 

Vi är framme i Halmstad men blev några timmar sena och imorgon åker jag vidare till Ängelholm.

Bloggevent i Ängelholm

Jag ska vara med på ett bloggevent som Sofia Werlin anordnar för andra gången på Hotell Erikslund i Ängelholm. Det ska bli härligt med spa-behandling, middag och övernattning på hotellet men även superkul att träffa bloggare i Skåne! Johanna ska med på eventet så hon åker också till Halmstad och sova hos sin svärmor som bor typ 5 min bort från Måns föräldrar. Sedan plockar hon upp mig imorn och vidare till eventet. 

En återblick när barnen var glada ihop 🙂


 
Prim blir utan mamma (=tutte) på lördag. Måns är nog lite rädd att Prim ska skrika och vara otröstlig hela natten. Men det är därför jag har försökt avvänja henne i 4-5 dagar nu. Inatt har hon i så fall varit helt utan att har fått tutta. Ledsen men hon överlevde.