Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

 • Reklamsamarbete
 • Sponsrade inlägg
 • Ambassadörskap
 • Show up/meet up
 • Receptskapande
 • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
 • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Borta i helgen

Lästid: 1 min

Ahh riktig trött och så mycket att göra hemma med hemmet och mitt företag. Väntade på att Måns skulle komma hem och under tiden tvättade jag, och hann inte packa för mig och barnen. Jag fick värsta huvudvärk och tog en alvedon. 

Vi är framme i Halmstad men blev några timmar sena och imorgon åker jag vidare till Ängelholm.

Bloggevent i Ängelholm

Jag ska vara med på ett bloggevent som Sofia Werlin anordnar för andra gången på Hotell Erikslund i Ängelholm. Det ska bli härligt med spa-behandling, middag och övernattning på hotellet men även superkul att träffa bloggare i Skåne! Johanna ska med på eventet så hon åker också till Halmstad och sova hos sin svärmor som bor typ 5 min bort från Måns föräldrar. Sedan plockar hon upp mig imorn och vidare till eventet. 

En återblick när barnen var glada ihop 🙂

 
Prim blir utan mamma (=tutte) på lördag. Måns är nog lite rädd att Prim ska skrika och vara otröstlig hela natten. Men det är därför jag har försökt avvänja henne i 4-5 dagar nu. Inatt har hon i så fall varit helt utan att har fått tutta. Ledsen men hon överlevde.

  Print Friendly, PDF & Email

  2 kommentarer om “Borta i helgen

  Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  CommentLuv badge