Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Börjat med kaffe

Lästid: 1 min

Just nu sitter jag och ammar samtidigt som jag uppdaterar PC från Windows 7 till Windows 10. Det tar himla tid med alla uppdateringar och PCn är från 2009! Och jag dricker kaffe!


Jag dricker ju ALDRIG kaffe! Nu från “aldrig” har det blivit “någon gång” och med två barn så har jag börjat med kaffe efter typ 20 år. Jag drack kaffe på rasterna när jag gick gymnasiet och då gärna en latte eller cappuccino.

Jag tycker att jag har aldrig riktigt lärt mig dricka kaffe. Jag älskar dock Ice coffee och gärna med kondenserad mjölk och grädde i! Det har jag lärt mig dricka när jag var runt 10 år i Thailand. Svalkande gott! Mer kaffe blir det i sommar och om jag får ha grädde i mitt kaffe!

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge