Inlägget är i samarbete med BookBeat


Nu har jag ett samarbete med BookBeat där jag testar deras ljudbokstjänst och ingår i deras Blogteam! Hela familjen kan nu lyssna på ljudböcker med BookBeat-appen när alla vill eller samtidig, i iphone och iPad!

Självklart vill jag dela med mig och nu kan du också testa BookBeat i 1 månad! Klicka här ->>Testa BookBeat – 1 mån gratis!

Det är ingen bindningstid och du kan när som helst avsluta tjänsten! Efter gratisperioden kostar tjänsten 169kr/månad.


Vi har lyssnat på ”Färjan” i bilen när vi åkte upp till Stockholm. Tilda har fått lyssna på ”Kaninen som så gärna ville somna” ett par gånger när jag nattade båda barnen och alla somnade till boken. Jag rekommenderar inte att man lyssnar på denna bok i bilen! Sedan har jag hittat massor med böcker som var rätt rolig och underhållande t ex Bingo Rimérs bok, med Bingos som uppläsaren.

Både Måns och jag tyckte i början att det var svårt att koncentrera sig att lyssna på en ljudbok när det händer massor om kring sig. Måns lyssnar när han tar en löprunda eller när han ska sova. Han brukar läsa innan han släcker lampan men nu går det inte när godnattsagor skall läsas och lampor skall släckas för annats sover inte de små.


Det bästa måste vara att man kan ladda ner vad man vill och ha med på resan när man inte har tillgång till wi-fi. Sedan kan man anpassa hastigheten på uppläsningen om man tycker att det går för trög. Jag kan säga att Bingo pratade fort när jag lyssnade på honom och jag somnade inte haha!

Prova du också nu när jag kan erbjuda dig 1 månad gratis. Annars brukar det vara 14 dagar. Happy listening! Tipsa gärna om du har hittat din favorit bok 🙂

/Samarbete med BookBeat