Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Bokfest hos My Feldt

Lästid: 1 min

Vid lunchtid gjorde vi en spontan utflykt till Feldt’s bageri & konfektyr i Halmstads stan.

Butiken ägs av My Feldt’s som var med i Konditormästarna på Kanal 5 och står i tv-rutan på TV4 Nyhetsmorgon då och då.

Hit har vi varit några gånger och köpt surdegsbullar, 80krs-bakelser, 100krs körsbärssaft, hallonlakrits. Här är det ekologiska råvaror och egen tillverkning så därav priserna kan uppfattas som höga. Varje gång vi kommer därifrån så skrattade… inte lyckliga utan mer *wtf* hände? Bye bye money money haha! MEN å andra sidan så är det goda välgjorda saker.

Så idag köpte vi en bok utan att ens har sett bilder eller läs recension om den helt ärligt!

My signerade bok till Tilda & Penny “Prim”. Jag hann bläddra lite i den efter köpet och det var finfina bilder och stilen påminde om Linda Lomelino, i alla fall de mörkare bilder!

Det var också Lomelino som var fotografen och matstylisten!

Här bjöd det på nybakat surdegskanelbullar och rabarbersaft!

Ska bli kul att baka ur boken eller bara hämta inspo för matbilder!

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge