Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Bodypump virgin

Lästid: 2 min

Not anymore haha! Igår var jag och fixade ett prova-på träningskort för 1 veckas träning på Nordic Wellness. Det var även typ “tredje gången gills” för På Smällen-Emma har försökt dra med mig två gånger innan. En gång bangade vi båda för det var skitväder och regnig, förra onsdag hade jag ont i ryggen i några dagar å bangade. Igår var typ skitsamma, det måste göras…annars så skulle jag bara gå på Zumba och Yoga. 

Sist jag satte min fot i en träningslokal var nån månad efter förlossningen tror jag och då var det Zumba. Igår var jag i alla fall inte urform, kan var att jag dopade mig med Thai-Red Bull och koffein sugtabletter haha! Att komma in ett gym och luktade blandning av Vicks kräm och svett gav mig lite kväljningar. Att gå på ett tröningspass där alla var överallt och visste vad de skulle ha fick mig att känna lite vilsen men jag kollade på andra å Emma hjälpte mig. Emmas granne Dubbelkaos-Antonia var också med och hon var inte heller så hemma i träningen. 

På denna Les Mils Bodypump skulle man ha en step-up bräda, hantlar, skivstång med olika vikter och en matta. Jag plockade på mig 2 av varje vikter och det var 2 kg hantlar, 5 kg vikter (som jag skippade helt) och 2,5 kg som jag körde mest å 1 kg var för lätta men man kunde lägga till om man vill. Det gick i alla fall förväntad bättre än jag trodde. Det var lyft med armarna, knäböj å ut med “ankrumpan” å massa som t ex utfall, armhävningar å mera skivstång och vikter. 

Nu har jag ont i axlarna och nacken. Jag är dessutom täpp i näsan och har rinnsnuva. Hoppas nu att träningen inte utlöste förkylning. Jag har dock varit täpp, snuvig och det kliar i näsan mest vid läggdags de senast dagarna. Det kan vara pollenallergi men jag har inte kollat mig.

  
Man kan ju undrar varför vi pose:ar. Emma fick vara min träningsbuddy och vi har Pierre Robert Sport Collection BH på oss. Jag fick en för att testa och Emma fick välja en också. Det tackar vi Buzzador och Pierre Robert för! 🙂 

Print Friendly, PDF & Email

En kommentar om “Bodypump virgin

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge