Det gick mycket bättre idag för att vara andra gången på bodypump! Jag ökade på med lite vikter också plus att jag orkade göra armhävningar å utfall höhö, sist var det inte många sit-ups heller. Väntar på träningsvärk som kommer nog på tisdag, om inte redan imorn. Det var skönt efteråt när man har avklarat passet och presterat. 

Vet inte varför jag har undvikit dessa pass och bara kört Zumba och det är nåt som jag har inget problem med…att gå på gruppträningar själv. Det är klart att det är roligare med en träningskompis som försöker dra med en när man ibland velar, träna eller inte träna… 

Mitt 1 mån träningskort som jag köpte på Letsdeal går ut 4 juni så jag SKA träna några pass till har jag tänkt. Har redan bokat in bodypump onsdag och söndag igen, några Zumba med. 

Efter träningspasset handlade jag hem kvälls mat och kom på Antipasta och spaghetti med köttbullar jag gjorde i fredags 🙂 Lite vin en söndag so what!? Tre klunkar och resten åkte ner i tomatsåsen…

   

 

Å Måns bakade Roy Fares Bund cake… Inte illa för att vara en “lazy Sunday” med sovmorgon till kl.11 idag höhö! 🙂