Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Bodypump rond 2

Lästid: 1 min

Det gick mycket bättre idag för att vara andra gången på bodypump! Jag ökade på med lite vikter också plus att jag orkade göra armhävningar å utfall höhö, sist var det inte många sit-ups heller. Väntar på träningsvärk som kommer nog på tisdag, om inte redan imorn. Det var skönt efteråt när man har avklarat passet och presterat. 

Vet inte varför jag har undvikit dessa pass och bara kört Zumba och det är nåt som jag har inget problem med…att gå på gruppträningar själv. Det är klart att det är roligare med en träningskompis som försöker dra med en när man ibland velar, träna eller inte träna… 

Mitt 1 mån träningskort som jag köpte på Letsdeal går ut 4 juni så jag SKA träna några pass till har jag tänkt. Har redan bokat in bodypump onsdag och söndag igen, några Zumba med. 

Efter träningspasset handlade jag hem kvälls mat och kom på Antipasta och spaghetti med köttbullar jag gjorde i fredags 🙂 Lite vin en söndag so what!? Tre klunkar och resten åkte ner i tomatsåsen…

   

 

Å Måns bakade Roy Fares Bund cake… Inte illa för att vara en “lazy Sunday” med sovmorgon till kl.11 idag höhö! 🙂  

Print Friendly, PDF & Email

En kommentar om “Bodypump rond 2

  1. Men hallå kan han baka din khäär ? Jag väntar på att få en kurdinarisk upplevelse hos er :))

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge