Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

bObles & JollyEvent

Lästid: 2 min

I onsdag var Tilda och jag på Jollyroom. Vi blev utvalda att vara med och testa produkter från bObles. Tyvärr var Tilda inte i samma grupp som Emmas lilla Lucas som skulle vara med efter oss. De två älskar verkligen att leka tillsammans. Det hade kanske blivit en hel annan dynamik och leka med leksakerna.


bObles är ett danskt varumärke som arbetar utifrån att alla barn förtjänar det allra bästa. Därför har de utvecklat multifunktionella möbler i snygg dansk design som uppmuntrar barn att röra på sig och leka i alla vardagliga situationer. bObles har sedan starten 2006 blivit internationellt erkända och vunnit flera designpriser!Jollyroom

 

Här kommer lite bilder när Tilda testade allting i 2tim!


Jag har berättat för Tilda att hon skulle få leka och prova med nya leksaker så hon pratade om det hela morgonen. Vi var i en grupp med 5 andra föräldrar och deras barn. Tilda var äldst i gruppen då de andra små var något mellan 8mån och 1,5 år.

 Och det här med att bygga…hur många barn gillar inte det! Hon var verkligen aktiv med att springa runt och hämtade olika former .

 Här ser vi att Tilda har hittat en favorit, en elefant som hon testade jättemycket på både sitta, gunga, stå och balanserade på den. Och så blev hon körd runt på en bräda som vi satte ihop med en u-form pall och det blev en stol som hon kunde sitta och åka runt med hehe.

Här surfade hon haha och körde runt på magen…

 

(Bilden är lånad av Emma för jag fick inte ha grejerna ifred när jag skulle ta en blid på allting )

Vi kom hem med en goodiebag från Jollyroom och en rosa “donut” dvs en motorik-ring från bObles.  Haklapp och dregglis från Petite Cherie, vimpel från Jabadabado och tallrik från SkipHop

Tilda ville pumpa sin donut själv men det slutade med att jag fick hjälpa till.

Jag tycker att bObles har jättebra och mångsidig leksaker med olika former samt funktion. Alla delarna går att kombinera med varandra så det är bara fantasin som sätter gränser. Jag tror att bObles skulle passa på förskolor! Sedan så funkar bObles som pall och sittmöbler om de inte används! Jag lekte också med dem och de är lätta, kompakta utan hål eller luftbubblor.

Tilda älskade att bygga och flytta på alla bitar så direkt efter att vi lämnade lokalen så ropade hon efter att få leka mer. Hon trodde även att hon ska få ta hem allting! Så nu har hon tjatat, verkligen tjatat efter bObles! Och så vill hon ha en blå donut me!

Är ni intresserad kan ni kika mer hos bObles och Jollyroom

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge