Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

 • Reklamsamarbete
 • Sponsrade inlägg
 • Ambassadörskap
 • Show up/meet up
 • Receptskapande
 • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
 • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Blöjor som håller torrt?

Lästid: 1 min

Vi kör Libero. Det är mycket sällan Tilda får röda rumpor.

Nu är vi med i Bra Vardag och testar Pampers Baby-dry pants. Än så länge har Tilda fått testa en blöja under dagen men inte under natten. Som jag skrev i tidigare blogginlägget idag om att hon nattäter så finns det inga blöjor som kan hålla torrt och inte läcker när hon kissar mycket.

Vi har fått ett paket plus en hög i olika storlekar som vi kan dela med oss till vänner som också vill testa, plus ett höfte med rabattkuponger.

Första intrycket: blöjan är mycket elastiska i sidorna och påminner om Libero men lite mjukare och bredare i sidorna. Vi tror fortfarande att Libero rymmer lite mer och bättre men vi har som sagt bara prova EN blöja. Vi ska prova mer och återkommer med ett inlägg om detta 🙂

Print Friendly, PDF & Email

En kommentar om “Blöjor som håller torrt?

 1. Trevlig blogg du har 🙂

  http://www.mados.se
  en webbshop med mammakläder, smycken och accessoarer, babykläder och tillbehör.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge