Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

 • Reklamsamarbete
 • Sponsrade inlägg
 • Ambassadörskap
 • Show up/meet up
 • Receptskapande
 • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
 • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Blöjfri – vill inte bajsa!

Lästid: 1 min

Vi kan konstatera att Tilda är blöjfri både dag och natt. Det är ingen problem att få med henne och kissa i pottan eller sitta på vuxentoaletten. Ibland vill hon, ibland inte men hon kissar i alla fall efter mer eller mindre utmaning att följa med nån av oss och kissa.

MEN hon har inte bajsat sedan fredag då hon började med trosan. Hon har kunnat hålla sig och inte kissa i 3-4 tim!

Det här att bajsa är nog en vanasak. Att hon har alltid stått upp, gömt sig på toan (alltså vårt sovrum, sitt rum, förrådet eller bakom soffan) och bajsat i blöjan. Ska vi då ge henne en blöja att bajsa i? Jag tänker så här… när hon är nödig, när hon inte har nåt val så MÅSTE hon sätta sig på pottan.

Tips?

Print Friendly, PDF & Email

2 kommentarer om “Blöjfri – vill inte bajsa!

 1. Marie Alvas mamma skriver:

  Alva vill vara ifred när hon bajsar så jag ställer pottan där hon vill gömma sig när det är dags, sedan får hon sitta ifred tills hon är färdig. Det börjar gå bättre men hon vill inte vara inne på toaletten än.

  1. Tilda visar inte ens att hon vill bajsa eller har ont i magen. Idag provar vi med Lactulos i vällingen och leklandet så tarmen kanske jobbar bättre. Får ställa fram pottan också där hon vill bajsa som Alva 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge