Okategoriserade

Blöjfri & vällingfri 100%

Hela familjen samlade i Tildas rum för att Tilda ville det. Det sista hon skulle göra ikväll var kissa och bajsa i pottan sa hon själv. Varje gång hon vill sitta lite längre har jag tagit fram doftljuset och det tycker hon är kul och mysigt. När hon är klar så får hon blåsa ut ljuset. Kissa i pottan vill hon inte så ofta nu men gärna på “vuxenstol” och bajsa stort i vuxentoastol gjorde hon på riktig hemma hos Lucas i lördags och då fick hon låna “ankan”. Jag har nu beställt en likadan till Tilda. Kan “ankan” uppmuntra henne att vilja sitta längre och försöka bajsa så köper jag det. 


Och inte en droppe välling har hon druckit sedan dagen innan Midsommarsafton då hon blev så dålig av att vara riktig förstoppad och kräktes upp allt. Nu är det slut med vällingen för alltid tror jag. 

2 thoughts on “Blöjfri & vällingfri 100%

  1. Vilken fin anka. Den ser bekväm ut, har provat någon enklare variant men Alva vill bara ha potta. Denna kanske är lättare om dom är vana vid potta. Vart kan man beställa en sådan?

    1. Jaa T vill ha allt som sin kompis Lucas har och han som henne. Ankan var så bra då hon bajsade hos honom. Den finns på nätet på Toys r us men jag köpte på Sovtex som skickade samma dag, 259kr (+ 39kr frakt) men frifrakt om man handlar för 300kr så det blev ett par tights också 🙂

      T är periodare. Idag var det bara pottan som gällde och igår var det vuxentoastol men ankan vill hon verkligen ha och den kan man lätt ha med överallt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge