Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Blöjfri på 3 dagar! 

Lästid: 1 min

Yes yes yes! Tilda är blöjfri! 

Sedan fredag direkt efter att Tilda fick välja ut egna trosor och ville ha på en direkt när vi kom hem har hon varit blöjfri. Pang! Bom! Nu claimar hon sin el-motorcykel som vi sa att hon skulle få. Smart tjej 🙂

Jag har skrivit om de två första dagarna och hur det hade gått. Dag 2 var vi ute på äventyr på Universeum och sedan grillning hemma hos Emma. Dag 3 och dag 4 helt blöjfria, och utan några olyckor i brallen! Blöjfri också på natten sedan dag 3. Vi är på henne och erbjuder henne att gå med till toaletten och särskilt innan vi ska iväg. I söndag kissade hon i en Bajamaja med pappas hjälp när de var på EM-festen ute i Frihamnen! Igår var hon på förskolan och hon har suttit på toan men det kom inget när jag frågade en pedagog hur det hade gått. På vägen hem kissade hon lite i shortsen men no big deal. I morse valde hon att sitta på vuxentoalettstol. 

Låter det fuskigt och alldeles för lätt? Det bara hände. Blöjfri på 3 dagar! 


En återblick från 11 aug 2014 när vi introducerade pottan för Tilda, inlägget hittar ni här!

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge