Hallå… Där ser man… Stängde ner bloggen och satte den i underhålläge så ingen kunde komma in men det var mest för att ingen skulle behöva se vad jag sysslade med i bloggen med designen eller annat bakom. Kan berätta att jag ville byta design och det tar tid att hitta eller förstå hur man bygger. Så många gånger har jag raderat koder så att hela bloggen pajade haha. Ingen panik om man vet hur man ska rädda den.

Många har under oktober hört av sig om just att de inte kunde hitta padthai receptet. Väldigt kul och det är förståeligt då receptet var mitt mest lästa och mest sökta blogginlägg dagligen även jag inte bloggade på en vecka eller en månad som jag kunde se i statistiken. Alla har fått svar på mailen men också receptet på pdf. Sikken service va! 🙂

Blogtober blev alltså blogcation. Konstiga benämningar men inom bloggvärlden så finns det ”högtider” som det finns Rosa oktober och Movember (nu kan alla män skippa rakningen och odla mustache under hela november). Det var meningen… eller ambitionen var att blogga dagligen under hela oktober… som jag brukade förr då, blogga varje dag och ibland flera gånger om dagen. Nu tänker jag mer på kvalitet eller kvantitet men det är så muppigt för jag tänker för mycket och får istället skrivkramp. Så jag jag har påbörjat många blogginlägg som inte har fått se dagsljus ännu.

Konstiga benämningar men inom bloggvärlden så finns det ”högtider” som det finns Rosa oktober och Movember (nu kan alla män skippa rakningen och odla mustache under hela november). Det var meningen… eller ambitionen var att blogga dagligen under hela oktober… som jag brukade förr då, blogga varje dag och ibland flera gånger om dagen. Nu tänker jag mer på kvalitet eller kvantitet men det är så muppigt för jag tänker för mycket och får istället skrivkramp. Så jag jag har påbörjat många blogginlägg som inte har fått se dagsljus ännu.

Å andra sidan var det lite skönt med en blogcation. Vissa åker på semester och bloggar ingenting men samlar material. Blogcation kan också gå ut på att åka iväg och jobba med bloggen. Lite svårt att förklara för någon som inte bloggar kanske men man kan säga att Blogcation är som en konferens med sig själv eller workcation med andra 🙂

Så egentligen blev det också en failed blogcation för jag tog inte avstånd från bloggen eftersom jag fixade med den på ”baksidan” och kunde inte riktig slappna av för att jag tänkte på vad jag skulle göra och ville blogga om, men kunde inte då bloggen var i underhålläge haha…snackar om moment22. Så jo jag har massor att blogga om och sedan tänker jag om de saker som jag har skrivit var värda att posta, om någon skulle vilja läsa något utöver recept. Det är en hel hög med recept som många har frågat efter, vilket är superkul!

Nu går vi över till november!