Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Bloggworkshop för V.I.B (Very Important Blogger)

Lästid: 1 min

Både Tilda och Prim har varit sjuka i 2 veckor så det var skönt att få komma ut lite och träffa vänner och bekanta. Nu blev det en bloggworkshop som Johanna och jag styrde upp för en “beta” testdrive. Vi kommer att fortsätta med det som en workshop- serier där vi diskuterar om blogg och bloggvärlden. Allt kring bloggen vill säga och för att vi ska bli bättre. Vi som tar bloggen på allvar och/eller vill komma ett steg längre 🙂

Idag pratade vi om BLOGGKARRIÄR och det var från att starta eget med bloggen, hur man får ett samarbete till yoga! Sista 30 min alla pratade i munnen på varandra nästan, och det var bland annat om yoga och padthai haha!

De som var där idag. På Smällen-Emma, Mikaelas “adventures-Mikaela“, Clara Hyltbäck, Nazimas mat och hem-Anna Nazima Askland Wilhelmsson,och så jag och Enklaknep-Johanna

 

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge