Bloggtips! MyMirabelle i Schweiz

Lästid: 1 min

Det är sällan jag tipsar om andra bloggar. Min barndomväns har börjat blogga några månader tillbaka och det är rätt underhållande att följa. Min vän kallar sig Dada och hennes blogg heter “MyMirabelle“.

Dada är thai och uppvuxen i Sverige. Hon är 30+ men ser ut som en 20åring (som jag då haha). Hon är gift och bor i staden Lausanne i Schweiz. Och hon är gravid för första gången. 

Dada och jag har inte setts på säkert 15 år men vi har hittat varandra på Facebook och haft kontakt där i några år nu. Människor kan ändras och Dada som vuxen är en mycket klok hippie som älskar att resa med natur och kultur som tema, gärna till “unseen” platser där den långa vandlingen är värt varenda fotsteg och slutdestinationen är just amazing! 

Alltså, i Dadas blogg kan ni läsa om allt men det är ur “Baby Mirabelles” perspektiv. Det är jättekul och underhållande även vissa kan tycka “men en bebis i en mage kan inte prata”. Man får i alla fall följa “Mirabelle” i magen. Mirabelle berättar hur hon har det i mammas mage, vad mamma äter och delar gärna med sig av mammas recept, visar föräldrarnas superfina bilder från jordens rund-resan och tankar kring allt om livet och mycket mer. Bloggen är på svenska och engelska. Undrar hur många språk kommer baby Mirabelle kunna då mamma kan thai, svenska, engelska och franska. 

Följ Dada & “MyMirabelle”! En annan snart blivande thaimorsa…eller “hippiemorsan” i Schweiz! 🙂 http://mymirabelle.blogg.se

  
Bilderna lånade av Dada, som jag har gjort kollage av. 

Tags: No tags

One Response

Lämna en kommentar

CommentLuv badge