Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

 • Reklamsamarbete
 • Sponsrade inlägg
 • Ambassadörskap
 • Show up/meet up
 • Receptskapande
 • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
 • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Bloggtips! MyMirabelle i Schweiz

Lästid: 1 min

Det är sällan jag tipsar om andra bloggar. Min barndomväns har börjat blogga några månader tillbaka och det är rätt underhållande att följa. Min vän kallar sig Dada och hennes blogg heter “MyMirabelle“.

Dada är thai och uppvuxen i Sverige. Hon är 30+ men ser ut som en 20åring (som jag då haha). Hon är gift och bor i staden Lausanne i Schweiz. Och hon är gravid för första gången. 

Dada och jag har inte setts på säkert 15 år men vi har hittat varandra på Facebook och haft kontakt där i några år nu. Människor kan ändras och Dada som vuxen är en mycket klok hippie som älskar att resa med natur och kultur som tema, gärna till “unseen” platser där den långa vandlingen är värt varenda fotsteg och slutdestinationen är just amazing! 

Alltså, i Dadas blogg kan ni läsa om allt men det är ur “Baby Mirabelles” perspektiv. Det är jättekul och underhållande även vissa kan tycka “men en bebis i en mage kan inte prata”. Man får i alla fall följa “Mirabelle” i magen. Mirabelle berättar hur hon har det i mammas mage, vad mamma äter och delar gärna med sig av mammas recept, visar föräldrarnas superfina bilder från jordens rund-resan och tankar kring allt om livet och mycket mer. Bloggen är på svenska och engelska. Undrar hur många språk kommer baby Mirabelle kunna då mamma kan thai, svenska, engelska och franska. 

Följ Dada & “MyMirabelle”! En annan snart blivande thaimorsa…eller “hippiemorsan” i Schweiz! 🙂 http://mymirabelle.blogg.se

  
Bilderna lånade av Dada, som jag har gjort kollage av. 

Print Friendly, PDF & Email

En kommentar om “Bloggtips! MyMirabelle i Schweiz

 1. Ohhhh tusen tack thaimorsan!;) Vet inte vad jag ska säga! Känns som om jag har vunnit en oscar! Blir nästan tårögd nu!
  Ville ett tag fråga om du kunde rekommendera mig och jag dig men det kändes inte rättvis eftersom du har över hundra läsare och jag typ…zero!
  MVH
  “Hippiemorsan” 555

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge