Jag ska ju gå på ett bloggevent som Loppi.se anordnar den 23 aug! Det ska bli så kul att träffa alla bloggerskor och nätverka. Jag är inte så ofta i Sthlm även jag växte upp där och mina föräldrar bor kvar å brorsan har flytta tillbaka till Thailand.

För att hålla reda på allting så har jag en påminnelse i Evernote-appen och jag bara bocka av. Det finns mer i listan men jag ska inte avslöja de ännu 🙂

Jag kommer resa med tåg och dela rum med PåSmällen, min granne 3 busshållplatser bort haha

image

Å såklart OUTFIT, OUTFIT, OUTFIT! Vad ska man ha på sig? På eventet, på middan och utgång? Fördelen att ha allting på hotellet (och nackdel) är att man kan byta om… Det kommer vara många unga och snygga mammor å mulliga jag.

Och det är väl ingen skönhetstävling, eller är det? Jag har börjat massera mina ögonfransar med ricinolja igen för att få tjockare fransar (nej det finns inget riktigt bevis att ricinolja hjälper men av att man massera). Jag ska prova äta Silicea Original och får ännu mera tjockare hår eftersom jag tappar också mycket. Jag har inga skor men ändå säkert 10 par i lådor längst in i förrådet. Jag ska kanske bleka mina tänder… Boka tid hos frisör? (Måns känner nu hur det heta till i plånboken när han läser detta…). Å så minska midjemåttet å tappa några kilo så jag kanske kommer in i mina gamla festkläder. Nej nej det är lugnt, ingen skönhetstävling. Jag vill bara se fräsch ut.