Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Inför Bloggresan

Lästid: 1 min

Jag ska ju gå på ett bloggevent som Loppi.se anordnar den 23 aug! Det ska bli så kul att träffa alla bloggerskor och nätverka. Jag är inte så ofta i Sthlm även jag växte upp där och mina föräldrar bor kvar å brorsan har flytta tillbaka till Thailand.

För att hålla reda på allting så har jag en påminnelse i Evernote-appen och jag bara bocka av. Det finns mer i listan men jag ska inte avslöja de ännu 🙂

Jag kommer resa med tåg och dela rum med PåSmällen, min granne 3 busshållplatser bort haha

image

Å såklart OUTFIT, OUTFIT, OUTFIT! Vad ska man ha på sig? På eventet, på middan och utgång? Fördelen att ha allting på hotellet (och nackdel) är att man kan byta om… Det kommer vara många unga och snygga mammor å mulliga jag.

Och det är väl ingen skönhetstävling, eller är det? Jag har börjat massera mina ögonfransar med ricinolja igen för att få tjockare fransar (nej det finns inget riktigt bevis att ricinolja hjälper men av att man massera). Jag ska prova äta Silicea Original och får ännu mera tjockare hår eftersom jag tappar också mycket. Jag har inga skor men ändå säkert 10 par i lådor längst in i förrådet. Jag ska kanske bleka mina tänder… Boka tid hos frisör? (Måns känner nu hur det heta till i plånboken när han läser detta…). Å så minska midjemåttet å tappa några kilo så jag kanske kommer in i mina gamla festkläder. Nej nej det är lugnt, ingen skönhetstävling. Jag vill bara se fräsch ut.

Print Friendly, PDF & Email

4 kommentarer om “Inför Bloggresan

  1. Haha din knäppis! Du är jättefin! Jag skulle också vilja bleka mina tänder….

  2. Åh nej, jag ser det absolut inte som en skönhetstävling! Men man vet ju att man kommer synas i mins 20 mammabloggar och då vill man ju visa sitt finaste jag 🙂

  3. Åh brudar! Ni ska klä er så att ni känner er riktigt snygga! Hot mamas är temat, ska skriva det i nästa mail som går ut med mer info! Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge