Bloggsnack

Bloggportalen har blivit en dejtingsajt

Yes. Efter skumma mail i onsdag och igår fredag så väcktes det lilla detektivet i mig! Och jag har löst gåtan! [läs här “Dags att byta namn – Thaimorsan?“]

BLOGGPORTALEN.se har blivit rippad/kopierad. 


Så ser det ut när jag googlade på “Thaimorsan Flashback”. Jag var säker på att man kan hitta allt skit på Flashback.


När man läser hela den länken så fick mig att tänka “blogportal?” och id=146889 är ju min id på Bloggportalen. Slog upp BOWNASERA.TK… bam! Dejting, Happy Pancake…dejta alla möjliga.


Slog upp BOWNASERA.TK… bam!!! Dejting, Happy Pancake…dejta alla möjliga.

DET GÅR INTE ATT RADERA SITT KONTO PÅ BLOGGPORTALEN! Så jag raderade ALLT om mig där. Så nu finns jag varken på Bloggportalen eller Bownasera!


Nu kollade jag inte vad det stod för “kul” om mig i rubriken men kolla Göteborgsmamman! Jag i alla fall borta från Bloggportalen och jag har mailat de om problemet. Det var inte heller lätt att hitta någon kontaktinfo till Bloggportalen. De behöver göra om allt och säkra upp sidan.

Än är det inte över. Nånstans på någon dejtingsida finns säkert min profil som någon idiot har lagt upp. Män har kontaktat mig via min Gmail och i min blogg genom min kontaktformulär liksom.

2 thoughts on “Bloggportalen har blivit en dejtingsajt

  1. Vilken märklig och otrevlig överraskning. Jag brukade ofta hitta bloggar via just bloggportalen, men nu har jag mina favoriter och hittar nya via dem. Något måste de ju göra, detta är ju inte okej alls.
    Oliver recently posted…Ljuset och värmenMy Profile

    1. Ja man har kopierat sidan men nu har de stängt ner. Mitt problem kvarstår då min sida på bloggportal blev kopierad också och länkat till en porr-dejting sajt. Bp borde vara glad att jag hittade den. Det visar att Bp sajten är inte säker…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge