Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

 • Reklamsamarbete
 • Sponsrade inlägg
 • Ambassadörskap
 • Show up/meet up
 • Receptskapande
 • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
 • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Bloggportalen har blivit en dejtingsajt

Lästid: 1 min

Yes. Efter skumma mail i onsdag och igår fredag så väcktes det lilla detektivet i mig! Och jag har löst gåtan! [läs här “Dags att byta namn – Thaimorsan?“]

BLOGGPORTALEN.se har blivit rippad/kopierad. 


Så ser det ut när jag googlade på “Thaimorsan Flashback”. Jag var säker på att man kan hitta allt skit på Flashback.


När man läser hela den länken så fick mig att tänka “blogportal?” och id=146889 är ju min id på Bloggportalen. Slog upp BOWNASERA.TK… bam! Dejting, Happy Pancake…dejta alla möjliga.


Slog upp BOWNASERA.TK… bam!!! Dejting, Happy Pancake…dejta alla möjliga.

DET GÅR INTE ATT RADERA SITT KONTO PÅ BLOGGPORTALEN! Så jag raderade ALLT om mig där. Så nu finns jag varken på Bloggportalen eller Bownasera!


Nu kollade jag inte vad det stod för “kul” om mig i rubriken men kolla Göteborgsmamman! Jag i alla fall borta från Bloggportalen och jag har mailat de om problemet. Det var inte heller lätt att hitta någon kontaktinfo till Bloggportalen. De behöver göra om allt och säkra upp sidan.

Än är det inte över. Nånstans på någon dejtingsida finns säkert min profil som någon idiot har lagt upp. Män har kontaktat mig via min Gmail och i min blogg genom min kontaktformulär liksom.

Print Friendly, PDF & Email

2 kommentarer om “Bloggportalen har blivit en dejtingsajt

 1. Vilken märklig och otrevlig överraskning. Jag brukade ofta hitta bloggar via just bloggportalen, men nu har jag mina favoriter och hittar nya via dem. Något måste de ju göra, detta är ju inte okej alls.
  Oliver recently posted…Ljuset och värmenMy Profile

  1. Ja man har kopierat sidan men nu har de stängt ner. Mitt problem kvarstår då min sida på bloggportal blev kopierad också och länkat till en porr-dejting sajt. Bp borde vara glad att jag hittade den. Det visar att Bp sajten är inte säker…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge