Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Bloggmöte & brainstorming

Lästid: 1 min

Ibland måste man träffa andra likasinnade och bara prata av sig och vi som gillar att blogga tycker att det är superskoj att prata blogg såklart 🙂 Då menar jag inte bara bloggskvaller hehe…

När bloggen inte blir som man vill. När bloggen har nåt en peak. Det kommer nya toppar så det är dags att förnya sig! Jajamän! Man kan inte hänga kvar på samma topp-10 lista hur länge som helst för nångång trillar man av. Jag blickade tillbaka och snart firar jag 3 år som bloggare (och jag är bara typ 20 år försent med blogg haha!). Jag har ändå kommit långt. 

Jag känner att jag är nu redo för vad som helst och det ska bli kul att komma vidare. Vad menas med det? Nej, jag ska inte avveckla bloggen. Det är verkligen dags att förnya sig, främst att utvecklas och kunna ge något till mina läsare, genom bloggen. Jag vill ha ett syfte. Låter det bra? Spännande? 


Så idag hade jag och Johanna som driver bloggen och företaget Enklaknep bokat in oss för en spontan bloggfika. Det är lite pirrigt nu, faktiskt! Att få vara Johannas projekt haha! Nu ska jag göra min “hemläxa” och sätta allting i rullning… All in. 

Print Friendly, PDF & Email

En kommentar om “Bloggmöte & brainstorming

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge