Ibland måste man träffa andra likasinnade och bara prata av sig och vi som gillar att blogga tycker att det är superskoj att prata blogg såklart 🙂 Då menar jag inte bara bloggskvaller hehe…

När bloggen inte blir som man vill. När bloggen har nåt en peak. Det kommer nya toppar så det är dags att förnya sig! Jajamän! Man kan inte hänga kvar på samma topp-10 lista hur länge som helst för nångång trillar man av. Jag blickade tillbaka och snart firar jag 3 år som bloggare (och jag är bara typ 20 år försent med blogg haha!). Jag har ändå kommit långt. 

Jag känner att jag är nu redo för vad som helst och det ska bli kul att komma vidare. Vad menas med det? Nej, jag ska inte avveckla bloggen. Det är verkligen dags att förnya sig, främst att utvecklas och kunna ge något till mina läsare, genom bloggen. Jag vill ha ett syfte. Låter det bra? Spännande? 


Så idag hade jag och Johanna som driver bloggen och företaget Enklaknep bokat in oss för en spontan bloggfika. Det är lite pirrigt nu, faktiskt! Att få vara Johannas projekt haha! Nu ska jag göra min ”hemläxa” och sätta allting i rullning… All in.