Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

 • Reklamsamarbete
 • Sponsrade inlägg
 • Ambassadörskap
 • Show up/meet up
 • Receptskapande
 • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
 • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Bloggfrukost på Universeum väntar!

Lästid: 1 min

Upp och hoppa! Bloggfrukost väntar! En bra start på en höstlig fredag och helg. Tilda ville dock inte hålla med och ville tillbaka till “sängen och vilar med mamma”, så vi låg kvar i sängen påklädda och väntade på tiden. 

Igår vägrade hon lägga sig så jag fick “lura” henne med att hon måste sova för vi måste upp tidig, då ska hon få se på…fiskarna! Och hon lade så klart till det själv “oså klappa kaninerna och titta på spindlarna”… 🙂

En mycket sömnig tös som slockade i vagnen…

   

 

Print Friendly, PDF & Email

En kommentar om “Bloggfrukost på Universeum väntar!

 1. Underbart!
  Ha en fin fredag och mys på Universeum,
  Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge