Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Bloggevent – planering med PåSmällen!

Lästid: 2 min

*** 23:45 Det är lördag och vi är i fullt gång med att planera höstens TVÅ bloggevent! Ni har läst rätt…2! 🙂 Ambitiös värre? Nja, det är kul med event och det händer ju nästan INGENTING här i Göteborg så nån får ju ta tag å gör nåt åt detta! image

Vårt första bloggmöte Påsmällen – Emma och jag! Hos Emma och Jair i deras nya lya! Killarna tog hand om barnen och gjorde kökssysslor med vi mammor förvandlade köksbordet till kontor hehehe. Lucas och Tilda lekte fin ihop. Måns freestyla med Risotto Frutti di mare som blev mycket god…som alltid 🙂 Jag hade förberett det mesta åt honom hemifrån. Vi hade färska blåmusslor, räkor och bläckfisks tentaklar. Måns fick göra räkfond av räkskal som jag sparade. Team work! Vi mammor jobbade på bra ihop också.

Kan berätta nu att idén om att ordna ett bloggevent startade redan i maj när Emma var i Brasilien och sedan dess har vi bollat idéer och spånat. Vi har haft kontakt med sponsorer men det var under förra veckan eckan som jag bara satte krut med allt detta. Å nu är vi i fullt gång, verkligen! Det är spännande och kul. Jag har lite erfarenhet av att ordna event under studenttiden, privata tillställningar hos mig och vänner, företags afterwork..ja lite ett och annat. Nu är det något som jag gör event tillsammams med en likasinnad å pratglad stjärna så detta kan bli super! Å lite annorlunda då det inte finns några pengar i potten. Varför gör vi då detta? Vi vill skapa ett bloggnätverk i Göteborg! Häng med osd och håll utsik vetja!

***Vill här passa på att nämna att vi fortfarande söker sponsorer till våra event. Om du äger ett företag och vill veta mer, kontakta oss på thaimorsan@gmail.com ! Extra intressant är företag i Göteborgsområdet.***

image
Print Friendly, PDF & Email

2 kommentarer om “Bloggevent – planering med PåSmällen!

  1. Vi har vårt i oktober; en fotokurs för bloggare – men i Stockholm… vad är temat på ert event? Barn? Mammor? Vilka vänder det sej till?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge