Nu kommer det lite mer om själva eventet 🙂 Hoppas att ni orkar. Vad gör man egentligen på ett bloggevent? Jag har deltagit i olika event och har skapat flera event men detta var mitt första officiella event och tillsammans med På Smällen . Emma å jag har gjort ett toppen jobb måste jag säga. Klapp, klapp på axlar på oss själva hehe.

Vi hade 5 sponsorer på plats under kvällen och totalt 17 sponsorer för goodiebags och allt…

Change var med så klart. Lovisa och Elin som var där och förgyllde kvällen för oss bloggare. Tack till fantastiska Lovisa! The Body Shop på Frölunda Torg var också där. De hade med sig ett rullbord så att de kunde göra ”minibehandlingar” med t ex väldoftande handmassage eller höstig makeup och lite tips om man ville. The Body Shop hade även med sig en adventskalender! Jag har inte hört om det innan och blev lite nyfiken. Så lite tips till er som vill ha lite annorlunda med lyxig Julkalender 🙂 Vill haaaa! Vår fantastiska fotograf Louise Johansson som jag har varit kund hos 2 gånger genom en bekant var också där. Hon sponsrade även kvällens tävling som var en timmes lifestyle/barn/familje/gravidfotografering plus en fine art förstoring 13 x 18 cm. Totalt värde 2530 kr! Nannyn Nancy från Nannyakuten var också där. Det kom tyvärr inga barn, men hon passade på att mingla runt lite och berätta om hur det funkade att hyra en Nanny. En tjänst som säkert många har behov av att utnyttja lite då och då. Om man har barn som går många timmar på dagis kan man hyra en nanny för att hämta lite tidigare på dagis.

BBEmix3

Vad döljer under de svarta skynken med rosa banden?

Foto: Louise Johansson Photography

20141101-224541-81941487.jpg

Här minglar Nannyn Nancy med bloggaren Barn – Livets efterrätt

Foto: Louise Johansson Photography

Den sista sponsor var @creativethingsbyerika. Erika finns i Stockholm så hon var inte med men hennes 40 fina armband och nyckelringar var med! På eventet hade vi en liten insamling för Bröstcancerfonden och man kunde köpa Erikas handgjorda armband eller nyckelringar. De kostade 50 kr/styck (ord. pris 60 kr) och då gick 35 kr (70%) av varje sålt armband/nyckelring direkt till Bröstcancerfonden! Vi sålde för 900 kr och pengarna skickade jag direkt via Swish! Tack alla som bidrog till detta. Ni vet vilka ni är 🙂

20141101-205820-75500033.jpg

Foto: Louise Johansson Photography

Under kvällen

Alla kom i tid, några om 15 min tidigare och vi var inte riktig klara. Saken är att man blir aldrig klar när det är event för det finns alltid något man vill rätta till eller saknas å måste rättas till. Vi välkomnade alla med att skåla och presenterade alla sponsorer.

Lovisa på Change berättade lite kort om butiken och visade upp både den minsta och den största BHn. Change har BH-storlek upp till 95 och J-kupa! Woohaa! Det kallar jag för en riktig underklädesbutik. Här finns storlekar som passar alla och man får proffsiga råd och hjälp av duktiga personal! Lovisa pratade också om hur våra bröst ändras när man är gravid, efter gravditeten, under amningen och efter amningen. Jag kan säga att min tuttar har blivit slappa och mjuka å ingenting sitter bra å jag behöver en bra push-up BH.

PRESS RELEASE Britney Spears Julkollektion!

Emmas2

BBEmix13

Hot hot hot säger jag! Change sparade detta till oss, jättekul verkligen!

Emma och jag fick äran att dra av skynken och banden. Våra mammabloggare var de första som fick se nya och supersexiga underkläder!

Foto: Louise Johansson Photography

Kollage: På Smällen – Emma

Hannah

Foto: Hannah me H

Livets efterrätt

Baksidan av det röda BH/trosa setet. Nice!

Foto: Barn – Livets efterrätt

Redbh

Emma upptäckte en grej här hehe. Alla håller det röda BH-setet. Så poppis var dem 🙂

Foto: Louise Johansson Photography

Kollage: På Smällen – Emma

Många av bloggarna provade på The Body Shops handmassage och sminkning.

Här får Hannah me H  en handmassage och Fru Reinhold får lite sminktips.

20141101-212728-77248046.jpgFoto: Louise Johansson Photography och Hannah me H

Två timmar var lagom för ett litet butiksevent och att få mingla med alla glad å trevliga bloggmammor… å framför allt att få shoppa i fred 🙂

20141101-212727-77247360.jpg

Å det fotades massor under kvällen. Ett måste när man är bloggare… 😛

Vi fick vara med på många bilder också, jättekul!

20141101-212726-77246676.jpg

Foto: Louise Johansson Photography och Hannah me H

Bloggar på bilderna förutom vi är Hannah me H och Rebeckas familj

Tävlingar

Under eventet hade vi en fototävling med Louise där man får instagramma och då kan man tävla om en timmes lifestyle/barn/familje/gravidfotografering plus en fine art förstoring 13 x 18 cm. Totalt värde 2530 kr!

Många var på hugget, vissa hann till och med med kollage!

20141101-212727-77247005.jpg

Lousie fick vara domare i Instagramstävlingen. Vi kunde enas om en vinnare! Vinnaren blev Sandra Cederbom! Hon tog även hem en barnvagn på JoSa events bloggmiddag tidigare i veckan! Hon hade en fet blixt som hon kånkade runt med… men en duktig fotograf också!

Vi hade även två tröstpris från Brilliant Smile som var två travelkit med tandblekningsprodukter. Vinnarna av dessa blev Rosa Bubbla och Fru Reinhold.

Och nu, efter eventet så har alla bloggare chansen att vinna två olika tävliingar om de bloggar om eventet. En kommer vinna ett BH-set från Change och en kommer vinna en makeupkväll + goodiebags med närmsta vännerna på The Body Shop. Två vinster som ingen vill missa!!

Insamling till Bröstcancerfonden!

Det blev en lyckad försäljning och insamling! Vi hade med oss 40 armband och vi sålde för 900 kr som jag swishade direkt till Erika samma kväll. Igår satte Erika in 1200 kr till Bröstcancerfonden och över hälften var från BLOGGevent by ES. Yippi!

20141101-210757-76077021.jpg

PS. Det finns fortfarande armband + nyckelringar kvar om någon vill köpa.

Kostar 50 kr/st och 35 kr går direkt till Bröstcancerfonden!

20141101-212728-77248848.jpg

Carolina1979, Rebeckas familj, Att vara och bli mamma, Under my umbrella, Barn – Livets efterrätt, Rosa Bubbla, På Smällen – Emma, Hannah me H, Fru Reinhold, Ett liv vid havet och Sandra Cederbom å jag längst fram

Foto: Louise Johansson Photography

Under kvällen fick bloggarna en extra förmånlig rabattstege om de handlade så det var många som köpte nya BH-set och annat. Tyvärr hann jag inte prova ut något i butiken eller köpt något men Lovisa tog måtten på mig i alla fall. Jag har storlek 70 och jag har alltid köpt storlek 75 för att jag gillar inte att det är tajt. Nu sitter ingenting tajt kan jag säga. Får byta ut allting känns som. Får besöka Lovisa och Elin för att hitta rätt.

BBEmix12

Goodie bags delades ut och Sandra (höger) vann fototävlingen och priset var värt 2530 kr från Louise Johansson Photography!

Kolla gärna in hashtaggen #bloggeventbyes för fler bilder!

Tack till ALLA sponsorer som gjorde den här kvällen möjlig.