Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

BLOGGevent by ES på CHANGE del 2 – prepp!

Lästid: 2 min

Jag fortsätter… I torsdags var alltså vårt bloggevent om någon har missat det 🙂 och det var i form av ett butiksevent med mingel, BH-provningar, sminktips, bubbel, snittar och cupcakes! Hela dan hade jag fullt upp med ett och annat så jag hann väl aldrig bli exalterad som min kompanjon På Smällen – Emma gjorde. Det var som Julafton för henne. Jag hade inte tid 😛 Hade

Tilda var hemma från dagis då de tyckte att hon hade ögoninflammation men det hade hon inte! Jättesnuvig och kinkig var hon hela veckan så det var lika bra men jag hade velat ha henne på dagis.Jag har fått åka och hämta paket efter paket på Coop och hos våra sponsorer å i torsdag skulle jag hämta cupcakes å Tilda ville inte ens åka barnvagn men jag fick med henne tillslut. Otroligt nog så klarade cupcakes hela vägen hem med en gråtande Tilda och det guppade en del i barnvagnskorgen… Sedan skulle goodie-påsarna fyllas klart och jag slänger inte direkt allt i påsarna, där skulle det vi ordning och redan så det tog lite tid, middag skulle också inhandlas på vägen hem och lagas för jag ville att Måns å Tilda ha nåt att äta, å så inte glömma allt annat som skulle med innan Emma med mamma skulle komma och plocka upp mig kl.17.20.

Å så hade vi en liten blooper… När vi packade Emmas mammas bil som var redan full med grejer så var det inte som stängde bakluckan. Vi hann åka några 100 meter å tur att Emma upptäckte det å sprang ut. Allting var kvar haha…kanske för att påsarna var välfyllda och tunga. Tänk om…om nåt hade åkt ut å det var glas å grejer och att någon skulle bli utan sin goodie bag. Gaaah!

Förberdelser

Emma och jag var på plats två timmar innan eventet började och fixade i butiken tillsammans med Change personal. Det skulle ordnas lite grann med goodiebags, vi skulle fota, göra plats för bubbel, snittar, goodiebags, rawfood dryck, skylta med kvällens tävling, repetera upplägget med Change. Vår fotograf Louise på Lousiefoto var där och fotade förberedelserna. Tack Louise för att du var så supersnabb med att få färdigt alla bilderna! Redan dagen efter liksom. Under kvällen bjöd Change på bubbel och snittar. Cupcake Time i Göteborg bjöd på tjusiga bikini cupcakes! Kolla in dem alltså! Hur söta som helst! Svensk Kombucha sponsrade med ett av sina kombucha drycker. Det är fermenterat te med nyttig bakteriekultur som i folk i Kina kallas ”Exilir of life” och är mycket poppis inom rawfood. Drycken har en detoxerande effekt och är bra vid yoga och träning.

Del 3 kommer under dan 🙂

Bildbomb!

BBEmix6

BBEmix3 BBEmix4 BBEmix5
BBEmix7

Print Friendly, PDF & Email

En kommentar om “BLOGGevent by ES på CHANGE del 2 – prepp!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge