Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

BLOGGevent by ES på CHANGE – del 1

Lästid: 1 min

Weeh nu har jag lite bilder att visa! Jag tog inte med min systemkamera och hann inte ta så många bilder med mobilen å vi hade ju en professionell fotograf på plats som heter Louise Johansson så jag chillade mest hehe, annars brukar jag vara glad på att knäppa massa bilder! Kul att bara vara och ta in allt som händer framför kameran också än att vara kika i titthålet (sökaren enl. foto-språket hehe). Man missar ju så mycket när man håller på med tekniken… Hur som helst så körde vi igång butikseventet på Change med leenden på läpparna och min kompanjon På Smällen Emma fick svamla en del haha men det hade hon inget emot. Det blev ett lyckat och trevligt event med hög mysfaktor. Jag ska berätta mer om det i del 2 men här kommer lite bilder så länge 🙂

Ett kollage som Emma har gjort med några bilder från fototävlingen vi hade och några som jag har tagit.

Våra gäster har också fått testa hälsodrycken Kombucha och supergulliga “bikini”-cupcakes från Cupcake Time!

IMG_2232

Print Friendly, PDF & Email

2 kommentarer om “BLOGGevent by ES på CHANGE – del 1

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge