Weeh nu har jag lite bilder att visa! Jag tog inte med min systemkamera och hann inte ta så många bilder med mobilen å vi hade ju en professionell fotograf på plats som heter Louise Johansson så jag chillade mest hehe, annars brukar jag vara glad på att knäppa massa bilder! Kul att bara vara och ta in allt som händer framför kameran också än att vara kika i titthålet (sökaren enl. foto-språket hehe). Man missar ju så mycket när man håller på med tekniken… Hur som helst så körde vi igång butikseventet på Change med leenden på läpparna och min kompanjon På Smällen Emma fick svamla en del haha men det hade hon inget emot. Det blev ett lyckat och trevligt event med hög mysfaktor. Jag ska berätta mer om det i del 2 men här kommer lite bilder så länge 🙂

Ett kollage som Emma har gjort med några bilder från fototävlingen vi hade och några som jag har tagit.

Våra gäster har också fått testa hälsodrycken Kombucha och supergulliga ”bikini”-cupcakes från Cupcake Time!

IMG_2232