Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

 • Reklamsamarbete
 • Sponsrade inlägg
 • Ambassadörskap
 • Show up/meet up
 • Receptskapande
 • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
 • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Bloggen online igen efter 10tim nere!

Lästid: 1 min

Upptäckte att bloggen låg nere i några timmar ett antal gånger igår och i 10 tim som längst men den har i alla fall inte blivit hackad. 

Många bloggar har blivit hackade i måndags från Tunisien. Så det är säkert att komma till min blogg vill säga. Virusfri också.

Nu var det förmodligen någon funktion som inte funkade och jag vill att bloggen ska bli så bra mobilanpassad som det går. Nu är bloggen uppe igen. Så kan det gå när bloggen behöver uppdateras och vissa funktioner inte funka. Ibland vet man inte heller. Sökrutan kanske var boven men nu finns det i alla fall en sökruta längre ner tillsammans med sidebaren som jag har annars i desktopversionen. Johanna Enklaknep kikar på problemet. Därför är det bra att betala en webbutvecklare att designa allting och rota in i problemet. 

Tack för tålamodet och tacksam om du vill ge feedback eller om du tycker att du saknar något i bloggen 🙂

Print Friendly, PDF & Email

2 kommentarer om “Bloggen online igen efter 10tim nere!

 1. Skönt att bloggen fungerar igen.
  Jag tycker ibland att det är lite svårt att se vilka kommentarer som hör till vilket inlägg för ibland hamnar kommentar “knappen” lite långt ifrån själva inlägget, precis ovanför rubriken till nästa inlägg. Hoppas du förstår hur jag menar. I övrigt tycker jag allt är super bra ☺️

  1. Hej Marie 🙂 Kul att höras från dig! Jo jag förstår precis och ska fixa till den lite mer 🙂 Tack!

   Det är lite mer fix när man inte köper ett färdig temapaket men jag kör “safe” för både mig och alla besökare dvs så virusfritt det går och förhoppningsvis hackfri 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge