Bloggsnack

Bloggen online igen efter 10tim nere!

Upptäckte att bloggen låg nere i några timmar ett antal gånger igår och i 10 tim som längst men den har i alla fall inte blivit hackad. 

Många bloggar har blivit hackade i måndags från Tunisien. Så det är säkert att komma till min blogg vill säga. Virusfri också.

Nu var det förmodligen någon funktion som inte funkade och jag vill att bloggen ska bli så bra mobilanpassad som det går. Nu är bloggen uppe igen. Så kan det gå när bloggen behöver uppdateras och vissa funktioner inte funka. Ibland vet man inte heller. Sökrutan kanske var boven men nu finns det i alla fall en sökruta längre ner tillsammans med sidebaren som jag har annars i desktopversionen. Johanna Enklaknep kikar på problemet. Därför är det bra att betala en webbutvecklare att designa allting och rota in i problemet. 

Tack för tålamodet och tacksam om du vill ge feedback eller om du tycker att du saknar något i bloggen 🙂

2 thoughts on “Bloggen online igen efter 10tim nere!

  1. Skönt att bloggen fungerar igen.
    Jag tycker ibland att det är lite svårt att se vilka kommentarer som hör till vilket inlägg för ibland hamnar kommentar “knappen” lite långt ifrån själva inlägget, precis ovanför rubriken till nästa inlägg. Hoppas du förstår hur jag menar. I övrigt tycker jag allt är super bra ☺️

    1. Hej Marie 🙂 Kul att höras från dig! Jo jag förstår precis och ska fixa till den lite mer 🙂 Tack!

      Det är lite mer fix när man inte köper ett färdig temapaket men jag kör “safe” för både mig och alla besökare dvs så virusfritt det går och förhoppningsvis hackfri 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge