Yes, snyggare måste jag säga och stolt att jag har väl gjort 70-80% själv och Johanna har väglett mig. Grymt lärare!

Jag har lite skriv-abstinens haha och det finns massor jag skulle vilja berätta i bloggen men det kommer…

Nu har jag lagt en hel del tid på att förbättra bloggens utseendet och lärt mig bygga med ett nytt program för mig så det tog lite tog att bli vän med och hitta. Så det går kanske bättre när jag ska bygga vidare.

Fas 1 är klart dvs det stora grafiska och vad jag tror du som läsare behöver i bloggen. Nästa är att fixa till Recept-sidan så att man kan hitta bättre och lättare. Bra va? Allt för dig mina läsare och följare 🙂

Lämna gärna en kommentar eller säg hej till mig på Instagram ?

Ps. Turorials ja, Det är tänkt att jag ska flytta ut de från Instagram. En sak i taget.

Hoppas att du gillar bloggen!