Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Bloggboosta & företaget

Lästid: 2 min

Idag har jag fått sitta med Johanna som är min webbutvecklare och vän. Hon har verkligen tagit sig tid att hjälpa mig. Det blev många koppar te, sesambollar och 4 dammsugningar efter Prim min lilla gladapa som busade under köksbordet med havreringar och vågade kittla Johanna i knät. 


Thaimorsan är mitt varumärke. Bloggen är min marknadsföringsplattform. JAG ÄR MITT FÖRETAG – enskild firma. Det är inte superlätt att försöka driva företaget hemifrån med två små som härjar.

Därför är det bra att tacka ja till hjälp. Johanna, den här kvinnan fortsätter förvåna mig! En idébank! Det är inte ofta jag lovprisar någon så lättvindig. Jag menar verkligen att det är guldvärt med någon som motiverar mig att göra aktiva val. Får arslet ur vagnen liksom och talar om att jag måste smala av saker. Jag brukar vara den som någon frågar om hjälp och råd, vilket är kul. Kan jag inte så kollar jag upp för att lära mig själv. Det är sällan att jag frågar om hjälp och det är inte att jag är förstolt. Jag är mycket av DIY (do it yourself) och utforska. 

Johanna gick igenom min blogg i olika steg. Det var som när man gör en affärsplan när man ska start eget men här fokuserade vi på bloggen och THAIMORSAN. Nu undrar du… är inte bloggen mitt företag? Har inte redan gjort det innan jag ansökte om f-skatt? Ja, jag är registrerad som “person som bloggar”. Nu formar jag mitt företag på riktig. 

Vi pratade VISION, AFFÄRSPLAN, BLOGGMÅL etc. Ska inte avslöja för mycket haha! Nu har hon lagt 6 tim på mig! Det blir en push och press på mig att jobba så ingenting blir förgäves. Vi ska utveckla Thaimorsan till något ännu bättre, mer struktur och igenkännande. 

Och tankar kring namnbyte som jag skrev i förra inlägget. “Siranee” namnet är unikt men svårt att komma ihåg. Thaimorsan är mycket lättare och mer käck (tack My för input!) och många jag frågade tyckte också så. Thaimorsan all-in. Nu har jag en hel del att jobba med….piiew!

//Recept: sesambollar med mungbönor och kokos. 

Print Friendly, PDF & Email

En kommentar om “Bloggboosta & företaget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge