Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

#Blogg100

Lästid: 1 min

Nu är jag med i Blogg100. Har sett detta förra året men då hade jag ju precis startat min blogg. Blogg100 går ut på att blogga varje dag i 100 dagar och man man hoppa på “tåget” nör man vill efter det men slutdatumet blir också senare. Detta är fjärde året i rad som Fredrik Wass på Bisonblog.se har grundat å kickat i gång Blogg100 och nu finns det ett team bakom. 

Man får blogga som man vill men varje dag. Det är för att komma igång med bloggen om man inte bloggar så ofta. Jag gör ju redan det nästan dagligen och vissa dagar kliar det i fingrarna så mycket så det kunde bli 7 inlägg också. Men jag tycker inte att jag skriva massa trams men kan tramsa mig….

Om jag har något mål? 

Ni som har följt mig har säkert märkt att jag har gått inför min mat, recept och matfotografering. De ska bli mer av! 

Jag fick en “fan-jag-ska-visa-dem!” utmaning efter att ett köksföretag som jag sökte en produktsponsring av…dissade mig, dock inte helt. De var mycket intresserad tyckte att jag bloggade förlite om mat och när jag har minst 50 asiatiska matrecept (!) så är jag välkommen och kontakta de igen om ett år. 

Lätt! Men om ett år? När den dagen kommer så kanske jag söker sponsring annanstans… Så Blogg100, all-in! 

(De har även kommit på Crop100 utmaningen som går ut på att göra sig av med 100 saker å “befria sig själv” inom ett år dvs det blir en sak var 3:e dag. Tror inte att jag vågar än hahaha)

#blogg100 -2

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge