#Blogg100

Lästid: 1 min

Nu är jag med i Blogg100. Har sett detta förra året men då hade jag ju precis startat min blogg. Blogg100 går ut på att blogga varje dag i 100 dagar och man man hoppa på “tåget” nör man vill efter det men slutdatumet blir också senare. Detta är fjärde året i rad som Fredrik Wass på Bisonblog.se har grundat å kickat i gång Blogg100 och nu finns det ett team bakom. 

Man får blogga som man vill men varje dag. Det är för att komma igång med bloggen om man inte bloggar så ofta. Jag gör ju redan det nästan dagligen och vissa dagar kliar det i fingrarna så mycket så det kunde bli 7 inlägg också. Men jag tycker inte att jag skriva massa trams men kan tramsa mig….

Om jag har något mål? 

Ni som har följt mig har säkert märkt att jag har gått inför min mat, recept och matfotografering. De ska bli mer av! 

Jag fick en “fan-jag-ska-visa-dem!” utmaning efter att ett köksföretag som jag sökte en produktsponsring av…dissade mig, dock inte helt. De var mycket intresserad tyckte att jag bloggade förlite om mat och när jag har minst 50 asiatiska matrecept (!) så är jag välkommen och kontakta de igen om ett år. 

Lätt! Men om ett år? När den dagen kommer så kanske jag söker sponsring annanstans… Så Blogg100, all-in! 

(De har även kommit på Crop100 utmaningen som går ut på att göra sig av med 100 saker å “befria sig själv” inom ett år dvs det blir en sak var 3:e dag. Tror inte att jag vågar än hahaha)

#blogg100 -2

Tags: No tags

Lämna en kommentar

CommentLuv badge