Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

blogg-koma

Lästid: 1 min

Det var vad jag kunde komma på…Blogg-koma!

Jag har samlat på många så många blogginlägg sedan vi kom till Stockholm och jag har på nåt sätt fått en liten black-out å visste inte hur jag skulle börja. Jag vill inte skriva bara för fylla ut eller spy ut massa inlägg. Jag lägger ganska mycket tid och tankar bakom mina inlägg. Det låter lite kul när jag sade “jag ligger efter med mina blogginlägg”. Det är som att jag har en hemläxa som jag måste ta itu med.

Nu sitter jag vid pappas stationära dator och jag kan skriva snabbare än att pilla i mobilen eller i ipad så snart kommer det mååånga fler inlägg och tips om restaurang samt recensioner mm.

Tjingaling så länge!

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge