I fredag hade Johanna och jag en blogg-aw för första gången. Vi har gjort en plan för vårt workshop och en blogg-AW en gång i månad kan bara blir bättre. Då är det tänkt att vi ska träffad och diskuteras om olika saker som berör oss bloggare, bloggvett och kring social media. På workshop är det lite mer av det praktiska.

Redan nästa söndag 7 maj kommer vi kör MEDIA KIT (blogg cv!). Är du bloggare? Vill satsa på dig själv och utvecklas, lämna en kommentar eller kontakta ENKLAKNEP. 


Vår blogg-AW hade vi på restaurang OGBG vid Stenpiren. Emma och Michaela var med. Vi blev ett litet gäng som pratade om ”Blogghälsan – driver du bloggen eller driver bloggen dig” som var kvällens diskussionstema.

Vi pratade om allt och det var kul med ett återkommande ämne som att köpa följare. Varför vill man göra det??? Johanna skrev ett intressant vinkel om det och köper man följare så bidrar man till inflation! Tänk vad mina 1500 följare är värt om jag kan sätta mitt pris med 1 följare = 1 kr? Men om folk köper fake följare? Var är kvaliteten? Jag likväl många av oss har sett flera instagramskonton växa med 4000 och 10 000 på bara någon dag. SocialBlade är en bra app för företag att se tillväxten och avvikelser hos olika Instagram och Youtuber.

(Bild lånad av Emma, drink ”Sparkling Buddha)

Recension av maten på OGBG kommer i veckan.