Nu tänker ni, vilket tjaaat!?

Jag har tittat närmare på Olympus PEN e-pl7 och jag är verkligen sugen på att äga en. Vet att många bloggare har en Sony a5000 och är en tusing billigare men efter många titt i olika recensioner så är det värt att ha en Olympus, en silver sådan, skit snyggt! 🙂 Den snyggaste ”selfie-kameran” i vintage look på marknaden, och smart också. Jag dissar inte vår Canon 600D som är en riktig systemkamera men den är fet och jag vill ha wifi-funktionen så jag slipper ta bilder med mobilen, inte heller redigera. Sedan är det kul med att fotografera. Hur många fotografer, även amatörer har EN kamera? 🙂

Jag kunde tänka mig en Sony som har visserligen 20 mpix… men Olympus har 16 mpix men bättre objektiv, linser och funktioner plus att det är den ultimata selfie-kameran och för vlogg har de flesta konstaterat! Då ska ni få se på mer selfie på mig och kanske vlogg också haha! Än så länge är det ganska sparsamt med selfie och mest på Tilda. Måns vill inte alls vara med i bild.

Får se om det blir nåt kamera men jag har bestämt mig att jag vill ha något som Olympus, sedan orkar jag inte kolla mer för då kan jag inte bestämma mig!
image
Bilder: Olympus / VERKLIGEN INTE SPONSRAT INLÄGG! Men jag tar tacksam emot denna kamera om någon vill ge mig 😛