Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Blir det en selfie-kamera?

Lästid: 1 min

Nu tänker ni, vilket tjaaat!?

Jag har tittat närmare på Olympus PEN e-pl7 och jag är verkligen sugen på att äga en. Vet att många bloggare har en Sony a5000 och är en tusing billigare men efter många titt i olika recensioner så är det värt att ha en Olympus, en silver sådan, skit snyggt! 🙂 Den snyggaste “selfie-kameran” i vintage look på marknaden, och smart också. Jag dissar inte vår Canon 600D som är en riktig systemkamera men den är fet och jag vill ha wifi-funktionen så jag slipper ta bilder med mobilen, inte heller redigera. Sedan är det kul med att fotografera. Hur många fotografer, även amatörer har EN kamera? 🙂

Jag kunde tänka mig en Sony som har visserligen 20 mpix… men Olympus har 16 mpix men bättre objektiv, linser och funktioner plus att det är den ultimata selfie-kameran och för vlogg har de flesta konstaterat! Då ska ni få se på mer selfie på mig och kanske vlogg också haha! Än så länge är det ganska sparsamt med selfie och mest på Tilda. Måns vill inte alls vara med i bild.

Får se om det blir nåt kamera men jag har bestämt mig att jag vill ha något som Olympus, sedan orkar jag inte kolla mer för då kan jag inte bestämma mig!
image
Bilder: Olympus / VERKLIGEN INTE SPONSRAT INLÄGG! Men jag tar tacksam emot denna kamera om någon vill ge mig 😛

Print Friendly, PDF & Email

2 kommentarer om “Blir det en selfie-kamera?

  1. Jag klickade hem en olympus förra månaden. En vit fick flytta hem till mig. Hade rabatt kod från loppi så den blev nästan en tusing billigare. Tycker den är super. Mycket nöjd med mitt köp. Har inte lärt mig alla finesser än men det kommer. Dock skulle jag kanske valt en med pankaks objektiv med koden gällde inte på dom.

    1. Oj det var ju toppen med en tusenlapp i rabatt! Var det på Loppishopping eller var köpte du din? 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge