Blev äldre av anti-aging kräm

Lästid: 2 min

Jag skrev ett inlägg om att jag hade köpt en Loréal anti-aging kräm den 12 aug 2014.

Direkt efter det började jag använda krämen. Tro att jag körde i en vecka och min hud blev kastastrof! Jag har inte babysläta hy men detta tog priset!

Det kändes som att all smuts samlades i ansiktet. Huden fick större porer och typ knottrig hy eller ja..apelsinhy! Eller var det som eksem… Ja mer som eksem, måste vara allergisk eller nåt tänkte jag. Så jag slutade efter en vecka och det tog ett tag för huden att återställde sig. Vill även påpeka att knottrig hy fick jag lite smått efter endags användning. Borde sluta på engång redan då men dum som jag var. Detta har ALDRIG hänt med andra produkter.

Krämen var fet eller tjock fluffig foundation-liknande. Den löste upp direkt vid kontakt av vatten. Så det var inte  bra i regnet med andra ord, jepp provat i regnet och det blev värsta ränder i ansiktet när det har runnit.

Så varför skriver ett inlägg om detta NU?

Dumma mig, dumt. Jag fick för mig att jag skulle testa igen och gjorde det igår. Det kändes direkt som att tjocklager av kräm lades på mitt ansikte och jag brukar bara använda färglös dagkräm som är lätt och tunn. Efter en dag med denna produkt så slängde jag den utan tvekan. Buu och bää!

Jag behöver inte nåt med anti-aging, inte förrän jag börjar se ut som en russin… Eller om 10-15 år kanske!

Å så länge jag får visa leg. på Systembolaget så tar jag det som en bekräftelse att jag ser ut 25 åring eller under hahaha! Yes, jag är 35!

Krämen har typ framhävt alla prickar i mitt ansikte!

image

 

Ps. Ska jag skylla på mig själv att jag köpte krämen på Rusta. Visste att jag borde inte köpa nåt sånt på Rusta…känns lite b nu när jag skriver detta men jag ville nog gå emot alla mina negativa tankar om att man inte kan handla hudvårdsprodukter som Anti-Ageing kräm eftersom det kan vara andra sorterings produkter å nåt fel på dem. Nåt fel är det i alla fall…

Obs! Jag har använt andra produkter från Loréal som t ex ansiktstvätt, mascara, ögonskuggor etc. Det var nemas problemas!

image

L’Oréal Paris LSC Revitalift Total Repair 10 BB Cream
En enastående kombination av kraftfulla anti-age-ingredienser och foundation för en omedelbart vacker och jämn hud! Den lätta formulan bekämpar 10 ålderstecken: täcker småbrister, tillför intensiv fukt, dämpar mörka fläckar, jämnar och slätar ut hudtonen, reducerar rynkor, stramar upp konturer, innehåller UV-filter och ger lyster. De fantastiska färgpigmenten ger din hud en jämn hudton med strålande, naturlig lyster!

SPF 20.
Dermatologiskt testad.
Passar alla hudtyper, 40+.

Källa: http://eleven.se/loreal-paris-lsc-revitalift-total-repair-10-bb-cream-22472.html

Tags: No tags

Lämna en kommentar

CommentLuv badge