Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Bläck vs hårspray!

Lästid: 1 min

Jag var mitt uppe i att virka mormorsrutor…Och så hände detta.


Måns var på ICA och jag tänkte fan fan fan. Provade med bakpulver som vi har använt så flitig i hemstädning. Bläcket gick bort lite med en mjuk fuktig trasa.

Aceton har vi inte, inte heller nagellackborttagning för jag har typ slutat måla naglarna. Så what next? Hårspray? Rotade i en bortglömd låda i badrumsskåpet och tadaaa! Samma flaska minst 5 år tillbaka, säkert.


Så här såg det ut efter tredje sprayning! Jag borde har låtit hårsprayen ligga ett tag och sedan torka bort. Nu vet ni det. Behövde knappast skrubba.


Borta! Som inget hade hänt…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge