Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Black Friday & Cyber Monday hets

Lästid: 1 min

Hängde du vid mobilen eller laptop och väntade på att Black Friday eller Cyber Monday skulle starta?

I många bloggar och Instagram var det en hel del tips om köp, rabatt och mera köphets. Jag själv brukar inte fynda något och orkar inte men visst att det är helt ok att passa på att handla julklappar till t ex 25% billigare.

Jag tror att många håller med det mest irriterande är att man blev bombaderad med massor med reklam i mailinkorgen. Nu när alla företag vill att man godkänner att de skickar ut mailen pga GDPR så har man tackat ja då är det kört.

Disney on ice 2019 för 60kr!

Jag erkänner att jag väntade på att få köpa biljetter till Disney on ice 2019 på Ticketmaster, hoppades på att de skulle komma med i 2 för 1-kampanjen. Nepp, väntade till kl. 10 på Black Friday men de var inte med så jag köpte ändå.

Vi ska på den första spelningen i Göteborg, torsdag 10 jan 2019 kl. 18 ?

Jag gjorde ett kap då jag hade tre presentkort för totalt 1700kr som jag tog ut med Supreme card poäng. Orkade inte växla till prylar så jag tömde nästan min poängpott och betalde bara 60kr för 4st parkettplatser på rad 3!

Närmare scenen kan vi inte sitta och barnen blir säkert superglad och Måns hänger gärna med och se Mickey Mouse åka skridskor…

Annars så nätshoppade jag inte mer men i butiken var det på Toy r Us.

Har du fyndat något under Black Friday eller Cyber Monday?

Print Friendly, PDF & Email

En kommentar om “Black Friday & Cyber Monday hets

  1. Jag fyndade två set med lego duplo till 30-34% rabatt utan att betala frakt. Jag köpte jultomtens jullov samt pizzeria. Sedan köpte jag tre Greta gris böcker med 50% rabatt. Efter det ville jag inte köpa mer ärligt talat då det var bara vanliga rabatter mm att det är ett skämt att kalla det för black friday deals.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge