Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Bjudna till kalas

Lästid: 1 min

Idag är det kalasdags!

Det är första gången vi ska på kalas hos någon som vi inte känner eller umgått med. Det är Tildas förskolekompis Leo som har fyllt 2 år och så har föräldrarna bjudit in oss. Leo är halvthai-svensk och han har en storsyster som också går på samma förskola. Deras pappan som är thai har jag pratat med några gånger när vi har sprungit på varandra i förskolan när han lämnat barnen och mamman har jag träffat en gång på föräldramötet. Jättekul att vi ska få träffa dom nu och träffa lite andra föräldrar också. Kanske träffa på fler thailändska med barn.  

Yeah! Tilda är rätt cool och kaxig…oftast kaxig. 

 

Print Friendly, PDF & Email

En kommentar om “Bjudna till kalas

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge