Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Bjuda in grannen!

Lästid: 1 min

Alltid trevligt med nya bekantskap. I veckan drack jag kaffe hos en granne och pratade om allt möjligt men mest om vår brf. Igår bjöd vi in vår thai-granne som bodde ovanför oss när vi bodde i förra lägenheten. Han köpte också en ny lägenhet i området men inte på samma brf som vi. Hans brf har gården bredvid oss så han kan se ner till oss från sin balkong.

Efter över 3 år som grannar och vi hörde att han blev singel så tyckte jag att det passade bra att bjuda honom på en spontan middag nu när han har ingen kock hemma hehe. Hans ex är kock. Måns förtjänade en FIFA-kväll så de fick även spela tv-spel efteråt. 

Måns hade gjort kanelbullar på surdeg, bananglass och pulled beef plus egna tortillabröd. Så trevligt! Får se om vi hittar flera trevliga grannar!

Print Friendly, PDF & Email

2 kommentarer om “Bjuda in grannen!

  1. Haha, vilken “smickrande” bild på Måns!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge