Bio: San Andreas

Lästid: 1 min

Igår fick vi barnvakt och då passade vi på att gå på bio och av nån konstig anledning så regnar det varje gång vi ska på bio. Så på med vinterjackan igen för det var kallt som attans i min tunna vårkappa. Såg att folk satt och huttrade i väntan på bussen i tunna kläder, juni hello! 

  Bild IMDB.com
Vi såg San Andreas. Handlingen var att Dwayne “The Rock” Johnson skulle rädda sin dotter under jordbävningar och tsunami i San Andreas och San Fransisco. Det var actionfylld och spännande. Verkligen en popcornätande-film! “The Rock” fjantade sig inte alls i filmen som han kunde göra i sina tidigare filmer. Här spelade han en klok pappa med välpumpade muskler och jobbar på Räddningstjänsten. Men slutet var ju mycket typiskt amerikanskt, när den amerikanska flaggen svajade och en patriotisk musik spelade å alla blickade framåt.

Nåja…Vissa filmer måste man bara se på bio och denna var värt att se, den var bra gjord också med alla effekter mm. Det var ok med 3D, vi hade med våra gamla 3D-glasögon och min var mörk och repig för Tilda hade lekt med den. 

Å så tänk att allt detta kan hända! 

Tags: No tags

Lämna en kommentar

CommentLuv badge