Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Bio: San Andreas

Lästid: 1 min

Igår fick vi barnvakt och då passade vi på att gå på bio och av nån konstig anledning så regnar det varje gång vi ska på bio. Så på med vinterjackan igen för det var kallt som attans i min tunna vårkappa. Såg att folk satt och huttrade i väntan på bussen i tunna kläder, juni hello! 

  Bild IMDB.com
Vi såg San Andreas. Handlingen var att Dwayne “The Rock” Johnson skulle rädda sin dotter under jordbävningar och tsunami i San Andreas och San Fransisco. Det var actionfylld och spännande. Verkligen en popcornätande-film! “The Rock” fjantade sig inte alls i filmen som han kunde göra i sina tidigare filmer. Här spelade han en klok pappa med välpumpade muskler och jobbar på Räddningstjänsten. Men slutet var ju mycket typiskt amerikanskt, när den amerikanska flaggen svajade och en patriotisk musik spelade å alla blickade framåt.

Nåja…Vissa filmer måste man bara se på bio och denna var värt att se, den var bra gjord också med alla effekter mm. Det var ok med 3D, vi hade med våra gamla 3D-glasögon och min var mörk och repig för Tilda hade lekt med den. 

Å så tänk att allt detta kan hända! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge