Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Bilolycka och framme i Mora

Lästid: 1 min

Ett livstecken… vi hade en halv meter snö och -10 grader i Funäsdalen. Vi överlevde halva Stockholm som hade hittat till Funäsdalen haha!

Bilolycka

Idag lämnade vi fjällstugan och nu är vi framme hos Måns syster i Mora. Resan skulle ta ca. 3,5 tim men vi fick ett stopp i nästan exakt 1tim pga en bilolycka på vägen när vi hade bara 40 km kvar. Drygt. En lastbil välte och en liten bil som blev kvaddad. Det var vid en kurva och när vi kom så var Räddningstjänsten och ambulans redan på plats. Jag tror inte någon har dött men den lilla bilen fick en rejäl smäll vid dörren på förarsidan.

Vi är i alla fall hemma i Mora och imorn är det dop för barnens kusin nr.3, lilla Edith som är 6 månader (och hon väger typ som Prim typ 9 kg 🙂  Måns ska bli Ediths gudfar. Nu har han triss i tjejer haha!

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge