Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Besviken på Make Up Store…igen

Lästid: 1 min

Nu kommer ett klagoinlägg om Make Up Store a.k.a MUS. 

MUS har gjort det IGEN! De har bytt design på deras förpackningar igen. Detta skrev jag om april 2014 (här) då de hade bytt OCH minskat mängden på deras löspuder från 18g till 11g men till samma pris. Nu händer det igen. 

Bild från 2014

Deras mest köpta produkt är Cover All Mix som är en mycket dryg concealer. Jag har köpt Cover All Mix och löspuder ihop sedan 2006! Vad hände nu? Jo. De har lyxat till det med fina förpackningar, bytt ut design och även mängden på innehållet! Igen! Tidigare låg den runda burken Cover All Mix på 18g och nu är platt och ska vara easy men 9,5g! Och kostar 285kr precis som innan MEN produkten heter nu Easy Cover All Mix.


Jag är besviken. Jag tänkte varför byta när produkterna funkar bra och jag har använt de i 10 år(!) men inte fasiken vill jag betala för FÖRPACKNINGEN och DESIGNEN! 


Lätt att vara efterklok. Köpte löspudret och en solo Cover All på 4,5g! Det var när jag kom hem som jag började kalkylera och jag hade ju tänkt köpa på nätet. 

Dags att hitta en ny favorit annanstans plus att man kan hitta billigare på nätet. 

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge