Nu kommer ett klagoinlägg om Make Up Store a.k.a MUS. 

MUS har gjort det IGEN! De har bytt design på deras förpackningar igen. Detta skrev jag om april 2014 (här) då de hade bytt OCH minskat mängden på deras löspuder från 18g till 11g men till samma pris. Nu händer det igen. 

Bild från 2014

Deras mest köpta produkt är Cover All Mix som är en mycket dryg concealer. Jag har köpt Cover All Mix och löspuder ihop sedan 2006! Vad hände nu? Jo. De har lyxat till det med fina förpackningar, bytt ut design och även mängden på innehållet! Igen! Tidigare låg den runda burken Cover All Mix på 18g och nu är platt och ska vara easy men 9,5g! Och kostar 285kr precis som innan MEN produkten heter nu Easy Cover All Mix.


Jag är besviken. Jag tänkte varför byta när produkterna funkar bra och jag har använt de i 10 år(!) men inte fasiken vill jag betala för FÖRPACKNINGEN och DESIGNEN! 


Lätt att vara efterklok. Köpte löspudret och en solo Cover All på 4,5g! Det var när jag kom hem som jag började kalkylera och jag hade ju tänkt köpa på nätet. 

Dags att hitta en ny favorit annanstans plus att man kan hitta billigare på nätet.