Besök av hem-stylist

Lästid: 2 min

Stylisten var här vid lunchtid å kollade in lägenheten och det första hon sade var “barn ska bort”! Jojo det vet vi. Hela lägenheten ser ut som bombnedslag nu när vi håller rensa. Jag hade packat ner minst 100 pocketböcker och tjocka romaner men stylisten tyckte att vi kunde ha böckerna upp, mer personligt då. Å så den stora bokhyllan med kokböcker och vinböcker får också vara kvar. Vi fick ett och annat tips som jag också har tänkt på men kanske inte var jag ska ha allting t ex växter, tavlor, lampor å så en rund soffbord. Mycket är det ju att rensa, rensa, rensa och allt som har med barn och personlga bilder ska bort. 

Efter att stylisten gick så åkte vi ut för ännu en inköpstur. Vi köpte silikon till badrummet, tvättsvampar med nanopartiklar för att tvätta väggar så vi slipper måla om väggarna, mera flyttkartonger och hämtat tomma vi lådor från Systembolaget så att vi kan packa ner allt sprit å viner å det är en hel del 😛 

Vi tog en lång pause och mötte upp Emma och Antonia med barnen på lekplatsen då vi var i närheten, så att Tilda fick springa av sig. Idag var hon inte så intressetad av att leka med andra barnen utan leka själv och prata för sig själv. Sedan handlade vi på Coop och kollade upp det här med de sidorna som fattades i boken som Måns håller på att läsa som jag skrev om igår “Missing pages“. Helt ok att lämna in oavsett med eller utan kvitto å till vilken bokhandel som helst då de skickar tillbaka till förlaget. Vi hittade några böcker på hyllan som hade samma fel. 

Tilda fick bada när hon kom hem och somnade direkt efter badet, så övertrött och trotsig. Å Måns har typ experimenterat med cocktailsdrinkar på slattar, tror han fick i sig 2-3 drinkar haha. Sedan har han försökt laga lite plugghål på tapeten på fondväggen. Vi upptäckte att tapeterna på den väggen kostade runt 895kr/rulle på 10m, så 3000kr för en fondvägg…det är kanske så det kostar.

Just nu känns det lite tajt tycker JAG. Fotografen ska komma den 17 aug. Tilda har inskolning på det nya dagiset den 12:e och ska bara gå tis-tors. Det känns att allting faller på mig mot slutet för Måns ska ju jobba. Även om han kan ta halvdag då fotografen kommer så känns det inte bra för jag VET ju hur det var sist. Så som jag höll på fixa å grejade in i det sista. Inredning är inte min grej men jag lyckades rätt bra sist i alla fall. 

 Tapet från Engelska Tapetmagasinet. Den här är “grå” enl. etiketten men jag har alltid tyckt att den är grön. Jag kanske är färgblind…
  

Tags: No tags

One Response

Lämna en kommentar

CommentLuv badge