Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Besiktning av lägenheten

Lästid: 1 min

Gaaaah… 7:45 ska vi vara på plats i den nya lägenheten och mäta osv. Det är 30 min har vi på oss innan besiktningsmannen kommer kl.8:15 enl. tiden vi har fått. Innan vi gick och lade oss mätte vi…soffan. Den är 3,30 m på längden och 2m djup. Måns blir i alla fall glad att han kommer sitta närmare tv:n och spelar Fifa… Hoppas att de blir klara med uteplatsen, så att vi kan ta in grejerna som t ex soffan och sängen genom köksdörren. Annars måste vi gå genom flera dörrar och lirka in. Jobbigt. 

Tilda och kompisen Lucas på vår stora soffa…  

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge