Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Besiktning av lägenhet, checked!

Lästid: 2 min

Vi var på plats 30 min innan och mätte. Sedan gick vi tillsammans med en besiktningsman och kollade runt i hela lägenheten. Vi visste ju inte vad vi skulle titta mest på med att leta fel ör jag bra på haha. Jag hittade flera små slarvfel och det var ju inte lätt att veta om det var något att påpeka…kan säga att det blev många blåa tejp på taket för besiktningsmannen att sätta haha. Just taket så frågade jag om de kommer måla en gång till. Taket var sånna gipsskivor och det blir springor mellan plattorna och färgen hade släppt och det blev springor, det var på flera ställen. Dörrhandtaget till köksdörren ut till uteplatsen, det var också lite skarv i metallen, inte så kul att kolla åt och river sig varje gång. 

Annars så tyckte besiktningsmannen att de höll sig inom ramarna men om något går sönder innan så får man anteckna, ta bild osv och ta det på 2-års besiktningen. Som det ser ut så kommer uteplatsen och gården inte bli klart förrän sommar 2016 men det gör inget, det är mer synd om de första och andra som flyttade in för 1 år sedan och inte kunnat ha uteplatsen eller utnyttja gården. 

Undrar lite om det aldrig ingår persienn, det gör inte här i alla fall så vi kommer sätta upp i alla fönster. Vitvarorna kommer att sättas in precis innan vi flyttar in pga stöldrisk. Och alla våra böcker… Vi kommer inte kunna ha vpra bokhyllor med böcker. Får väl sätta upp hyllor längst med taket… 

Tilda vet i alla fall att hon “ska bo i nya huset” och “Tilda får egen säng och kök” som hon ofta säger nu. 

  
Så här kan det bli i Tildas rum…i alla fall en likadan säng. (Bild: hittat i Pintarest)

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge