Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Beer-can chicken, coleslaw o naturvin

Lästid: 1 min

Igår blev det en långkörare beer-can chicken i en R2D2-liknande röktub från Weber i några timmar. Det var dessutom ekologisk kyckling som kostade 5ggr mer än vanliga kylling… Ahhhh! Why??? “Magic dust rub” på pippin… Så är det när man försöker äta ekologiskt.

image

Min tranchering-skills kan förbättras… 
image

Min coleslaw funkar alltid… Gjort på egen majo…
image

image
Vinet var ett spontanjäst “naturvin”. Jag skriver om det senare! 🙂

image

Print Friendly, PDF & Email

En kommentar om “Beer-can chicken, coleslaw o naturvin

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge