Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

 • Reklamsamarbete
 • Sponsrade inlägg
 • Ambassadörskap
 • Show up/meet up
 • Receptskapande
 • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
 • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Bebisen bajsade grönt!

Lästid: 1 min

Ingen bajsbild så ni behöver inte vara oroliga haha!

Jo,jag byte Prims blöja på morgonen och då var det gult som det brukar men 3 tim senare byte Måns. Han ropade “bajset har ändrat färg!!!”. Det var bladgrönt eller ljusgrönt. Vad kan det bero på? Prim är i och för sig förkyld, så infektion? Ätit för mycket eller för lite? 

Hon är glad och är som vanligt i alla fall. 

Print Friendly, PDF & Email

6 kommentarer om “Bebisen bajsade grönt!

 1. Ingen aning…. men Lucas bajs minns jag kunde bli gulgrönt ibland, man aldrig helgrönt. Isadora har precis fått det gula bajset så henne kan jag inte jämföra med. Har du ätit något grönt?

  1. Åt spetskål igår och tänkte också att det kunde vara det. Vi har bytt 3-4 bajsblöjor med grönt-slemmigt bebisbajs.

 2. Om inte jag minns fel så kan det bli så när bebisen har en infektion i kroppen 🙂

 3. Hej!
  Vår son, lika gammal som Prim, bajsar grönt från och till. Har fått höra på BVC att det beror på att mjölken runnit snabbt genom tarmarna, det är normalt. Det kan säkert bli så av infektioner också! Ha det gott.

 4. Det är jättevanligt och inget att oroa sig över. När bebisen är förkyld så sväljer den slem och tarmarna reagerar med grönt bajs. Bebisar som har ont i magen brukar ofta bajsa grönt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge