Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Beautyevent i Suite Belle på Hotel Pigalle

Beautyevent i Suite Belle på Hotel Pigalle
Lästid: 2 min

Superlyxigt event!

Det var alltid kul att få komma på LM Events event men den här gången var det verkligen fullträff. Så mycket fint de har anordnat och allting kändes lyxigt som utlovat. Suite Belle var så himla mysigt och romantiskt, och det kanske blir Sveriges mest instagrammat hotellrum/suite!

Nu kommer ett inlägg om ett event som jag var på för några veckor sedan. Varför skriver jag detta nu liksom? Det är inte alls så konstigt då det är som ett STORT TACK till vännerna på LM Event Linda Tanja. De har anordnat detta lyxiga eventet i Suite Belle i samarbete med Hotel Pigalle.

LM Event Tanja & Linda (Bild: fotografen Louise Lindbergh på Studio Plåta)

Suite Belle Suite Belle! Kvällens temat var spets och jag tog så klart fram min trotjänare sedan 2010 som jag fortfarande kommer in i, min mörkblå kort-kort dress haha! Skönt att slippa amningskläder en kväll… Oj vad orange jag blev haha!

Lånade bilden av Emma (Bild: fotografen Louise Lindbergh på Studio Plåta)

Under kvällen blev vi bjudna på mousserande från Winefinder och GodDryck, snittar från Sundbacks Fisk & Delikatesser, choklad från Beriksson, mini cupcake från Tårtbiten Carolines Caromeller och Jelly Belly beans i mängder! På plats i sviten var även Lucas Lexton med sina klockor med patenterad urtavla, Ylka från Forever Living och My Beauty Clinic som gjorde live-behandlingar på Linda.

Vinstbordet! (Bild lånad av Emma,  fotad av Louise Lindbergh på Studio Plåta)

Vinstbordet var bara wow! Det fanns saker från Dejtboxen, Glossybox, Bookbeat (6mån prenumeration), My Beauty Clinic x 2 vinster, BraceBands, Oslo Skinlab, Edgewood, Jane Koenig (smycke), Wellness by Ylka, Lucas Lexton (en valfri armbandur), Naturativ, Beach House Company, Blossom House, Rapunzel of Sweden , Salong Underbart, Nordic Wellness (1 års träningskort), Lily and Rose (smycken).

Jag vann Glossybox och en låda med “Evighetsrosor” från Blossom House genom en Instagramstävling under kvällen. Sedan vann jag…hör med häpnad(!)…1ml LÄPPFILLER från My Beauty Clinic! Det var för bästa pussmun-bild, också tävling på instagram OMG! hehe! Jag kan inte föreställa mig hur jag kommer se ut för jag har redan feta läppar tycker jag 🙂

Mer bilder...

Efter eventet drog vi till Brasserie Lipp där vi hade bokat bord. Jag har ätit här några gånger men nu har de renoverat och de har blivit modernare. Vi alla åt anka till huvudrätt men vet man inte hur en anka smakar eller bör se ut så kan man tro att det var en nötkött hehe. Så jag vet inte vad de gjorde med ankan men det var ankbröst.

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge