Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Beauty Time Event imorgon!

Lästid: 1 min

Jag har visst inte berättat att JAG ska på Beauty Time Event! Och det är imorgon! Jippi kayeay….!

Årets första bloggevent i Göteborg som jag ska få gästa! Det är dessa två superduper duktiga mammorna RebeckasFamilj och Tvåbarnkaos som anordnar detta. Eventet är på Mandorla Spa & Stil i Linné.

Bloggevent innebär också goodie bag 🙂 och vi kommer gå hem med 5 goodie bags har vi fått veta. Dessutom är det tävlingar och en supervinst är en diamantring i titan, värde på den är 4089kr! Say whaaaat!?

Det kommer bli kalasroligt att få vara med på detta men också att få träffa de gamla och nya ansikten bland bloggmammorna i Göteborg!

Vi gästerna och deras läsare har även fått följa deras arbetsgång och arrangemang från november tills nu. Det verkar som vi kommer bli extra bortskämda med spa-behandlingar, mingelmat och bubbel. Härligt avslutning på en måndag eller hur? Jag är väldig förväntansfull 🙂

IMG_0151.JPG
Bild: snodde av På Smällen! (Jag vet att det är ok :P)

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge