What can I say?
Årets första Bloggevent. Kan inte lovprisa de två ambitiösa bloggmammorna Pernilla och Rebecka tillräcklig, de är värda tusen applåder. Med stenkoll arrangerade de detta evenemang för oss 18 andra mammabloggare och skämde bort oss med prova-på massage och chanser att vinna finfina tävlingspriser som t ex en Petite Cherie Heritage Navy barnvagn från Jollyroom, diamantring i titan från Titanringar.com, träningstimmar med en PT eller fotokurs. Det var massor med fina priser som delades ut å flera välkända och nya företag som sponsrade. Alla kånkade hem med sju (7!) välfyllda maffiga goodies bags plus minst en vinst var. Ni förstår nog hur lyckliga vi mammorna var och skuttade hem med. En var höggravid och var beräknad att föda samma dag(!), jag tror att hon fick förverkar på väg till bilen å hem hehe!

(null)Alla snygga bloggmammor! Vi gjorde ”duck face” om ni undrar 🙂 (Foto: Sunesfoton.se)

Sponsorer på plats
Eventet ägde rum på Mandorla Stil & Spa i Linné som sponsrade med lokalen och prova-på jademassage. Där välkomnades vi av mumsiga snittar från Baka Stenugnsbakeri i Eriksberg och Marcus från Naked Juice Bar i Frölunda Torg introducerade oss in i hälsojuicens värld. Emelie Walles från Walles PR & Event sponsrade också eventet och var på plats. Den här superkvinnan kom hela vägen från Malmö å skulle behöva klona sig själv för hon har verkligen mycket på gång, en sann förebild å entreprenör ut i fingertopparna som hon själv säger. Niklas från SleepCarrier i Lund var på plats och demonstrerade sin uppfinning som jag tycker är superb. SleepCarrier är multifunktionell och fungerar som liggkorg/mjuklift/babynest, liggmatta och bärsele i liggläge. Jag tipsade På Smällen – Emma om detta och hade den som vinst i Lucka 1 i sin Julkalender men jag vann inte, Tilda är ändå för stor jajja. Stefanie från Cloud B var också där och visade upp alla fina nattlampor, några var coola som även såg ut som mjukisdjur. Vi alla gick hem med deras senaste ”Grodan” som ska komma ut på marknaden inom kort. Mer om de senare eller i separat inlägg 🙂

Bilder!
Inget event utan bilder. Den unga å kreativa fotografen Sune från Sunesfoton.se var också på plats i bakgrunden. Jag och flera hade med våra kameror å det blixtrades med jämna mellanrum. Sune blev nog lite rädd för oss bloggmammor som var på hugget med våra kameror hehe. Jag bländade en del bloggvänner med min blixt som inte kunde fokusera å bara mätte å mätte. Det var liten intim lokal och svårt att ta bra inomhusbilder där.

(null)

Niklas & Naked Juice Bar i Frölunda Torg bjöd på en illrosa juice med sting. Det var med bl.a rödbetor och ingefära. Den slank ner med turbofart för mig del. (Foto: Sunesfoton.se)

(null)Goda snittar från BAKA Stenungsbageri i Eriksberg och en provsmakning på en grön detox juice. Nom nom!

(null)Bilder: mina!

Några mingelbilder. Ringen med diamanten som ni ser har Emma vunnit!!! Den är värd över 4000kr! Ni ser även en del av tävlingsbordet. Alla gick som sagt hem med minst en vinst var, stor som små. Ni ser även en lång korridor till ett av behandlingsrummen och där fick vi prova på Jademassage.

(null)SleepCarrier Niklas visade upp sin uppfinning. Kolla gärna in hemsidan och videon där för mer info å ni kommer förstå hur fiffig, praktisk och smart denna produkt är! Ett prisvärt val för 1495kr eftersom den är mångsidig.

(null)Stefanie från Cloud B hade en resväska full med alla fina nattlampor å visade upp. Vi alla gick hem med deras senaste Nattlampa ”Grodan” som ska komma ut på marknaden inom kort. Mer om de senare eller i separat inlägg 🙂

Stort tack till Pernilla, Rebecka och alla sponsorer

som förgyllde en regnig måndag för mig!

Fortsättning följer…del 2, om Goodie bags 🙂