Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Bättre än hotellfrukost

Lästid: 1 min

Jag kan vara fräck och säga att frukost hemma, hos oss… är faktiskt oftast bättre än på många hotell. Självklart är det lyxigt att sova på hotell och äta hotellfrukost… men även lyxhotell kan inte servera en perfekt omelett… eller Overnight Oat!

Har man testat och göra maten själv och förstår processen så vet man vad man gillar och hur man vill ha vissa saker eller hur?

Idag gottade Tilda i sig sin lördagsfrukost på altanen, på mormors thai-picknickmatta som jag fick med hem. Tilda tyckte det var mums med mammas Overnight oat och oboy med iKaffe.

Vill du ha recept på min goda Overnight Oat som vi kan göra redan ikväll?

Kommer i nästa inlägg! 🙂

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge