Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Barnvakt, BVC & vindögd 

Lästid: 2 min

Ett inlägg som jag började på igår men somnade mitt i när jag nattade Prim haha. Igår var det fullfart för mig. Jag lämnade Tilda på förskolan, tog Prim till BVC, handlade, lagade kvällsmaten och fick njuta av lite rött vin till maten på en vanlig torsdag…

I alla fall, dagen började med att Tilda som sov i sitt rum med pappa vaknade och kom över till mig och Prim. Tilda ville fortsätta sova och vägrade att gå till förskolan, ballade ur och plöstligt ville hon ha glass till frukost! Jag ville också få iväg Tilda innan Emma skulle komma med Lucas för jag skulle passa honom då Emma hade möte med mäklaren 5 min bort. Det blev att jag fick hjälpa Tilda och även lämnade henne på förskolan. Måns fick vara med Prim och tog emot Lucas. 


När jag kom hem så lekte Lucas med elbilen och trehjulingen på innegården. Det var 10 min kvar innan Prim skulle till BVC så det var bara att rulla iväg henne. Tur att vi har det så när till det mesta här. 

Vi träffade vår barnläkare Karin för rutinkontroll. Vi vägde och mäte Prim som vanligt och sedan kollade Karin Prims kropp och ögon. Hon ställde Prim upp och utbrast att den här lilla damen gillar att stå och det gör hon. Jag brukar hålla upp Prim och först blir hon förvånad och sedan jätteglad och stampar eller försöker hoppa. En hoppgunga hade passat bra nu! Vi ska få tillbaka gåstolen så det kommer blir fart på henne. Prims kurvan såg fin ut enl. BVC. 


Jag passade på att berätta för BVC och barnläkaren att vi har sett under en längre tid att Tilda är vindögd i ena ögat. Det är när hon försöker fokusera eller tänker på nåt då ser man det. BVC tog det på allvar direkt och bokade in en tid för utredning. Kommer Tilda få gå runt en lapp för ögonen? 

Försökte leta upp bilder där det syns på ögonen men jag är säker på att det är det högra ögat. Ska bli skönt att få det kollat… och därav så kommer vi inte kunna gå på Babblarna premiär på Cirkusen i Stockholm men vi ska se om vi kan gå en annan dag. Vi har ju sagt att vi skulle på cirkus och Tilda har sett framemot det. 

Idag väntar playdate med Lucas! 🙂

Print Friendly, PDF & Email

En kommentar om “Barnvakt, BVC & vindögd 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge