/Inlägget innehåller produktlänk till Jollyroom

Detta har jag tänkt på länge. När jag inte hade barn kunde jag bli arg på barnvagnar i kollektivtrafik! Att föräldrar inte tänker på andra medpassagerare som måste gå av och på, att de inte fälla ner handtaget på barnvagnen (om det går att göra något åt såklart). En av mina bästa vänner som inte har några barn ännu uttryckte sig också som jag skrev och att hon tyckte att det är jätteirriterande när barnvagnshandtaget tar upp så mycket plats att man inte kan komma förbi i gången. 

Jag har observerat. Jag fäller oftast ner mitt barnvagnshandtag så att jag själv skulle komma närmare vagnen och att folk skulle kunna gå förbi. Hur många gör som jag? 

Sedan har det faktiskt hänt att barnvagnen höll på att tippa bakåt eller framåt när jag hängde skötväskan högre upp i rullande trafik. Nu har jag bytt till en stor skötväska och den hänger längre ner. Så här brukar det se ut. Jag tycker att jag är en exemplarisk medpassagerare haha! 

Skötväska Petite Cherie 2-in-1 från Jollyroom

Och om jag nu vill klaga så måste vara när vi med barnvagnar måste gå av och folk bara rusar ut och man väntar in och blir sist för att komma ut! Sedan ska alla som ska gå på, de väntar inte heller med att barnvagnar ska gå av. Ibland kommer jag inte heller med på bussar eller spårvagn för att jag väntar på att folk ska gå av och jag hinner inte gå på. Ibland stänger chauffören bara igen dörren i ansiktet på en. 

När jag skulle åka kollektivtrafik med Tilda i barnvagn för första gången var jag ganska nervös och ängslig. Nu med två barn och 3 år och 8 månader senare… jag plöjer över folk också om jag måste! 

När blir du irriterad på folk (med/utan barnvagn) i kollektivtrafik? 

/Inlägget innehåller produktlänk i samarbete med Jollyroom