Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Barnsemester

Lästid: 1 min

Godmorgon & Happy Friday!

Kan man säga att nu är det SOMMAR och hoppas att solen fortsätter skina! Å snart är det sommarlov eller semester för många. Jag vill därför passa på tipsa er om Barnsemester.se. Här finns det massor med inspirationer av resmål och aktiviteter man kan göra med barn runt om i hela landet. Dessutom har de Barnsemester-kortet som är gratis att skaffa. Kortet ger olika rabatter och hjälper hela familjen att spara pengar. Jag fick mitt kort förra veckan 🙂

image

Barnsemester.se har just nu flera tävlingar uppe, om man nu gillar att tävla eller vara en testfamilj. Jag kan avslöja lite att i måndags VANN jag EN TÄVLING och ska få TESTA BOB Revolution SE – Out and About Adventure! Tävlingen var i samarbete med Barnsemester.se och Britax Nordiska barn. Jag lovar att berätta mer om det, när jag har fått hem den… Hoppas det är snart! 

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge